H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 5 Mayıs 2021 #1 CS:GO kırık diş seçkin bilet satın aldım. Görevler bitti. Yıldızları harcamadım. CS:GO 30 gün süre verdi yıldızları harcamak için. Ben bir türlü bulmadım. Tam olarak nereden gireceğiz? Bir yardım etsiniz detaylı anlatsanız. Yerini bulamadım.
CS:GO kırık diş seçkin bilet satın aldım. Görevler bitti. Yıldızları harcamadım. CS:GO 30 gün süre verdi yıldızları harcamak için. Ben bir türlü bulmadım. Tam olarak nereden gireceğiz? Bir yardım etsiniz detaylı anlatsanız. Yerini bulamadım.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 5 Mayıs 2021 #11 harun19 dedi: Buldum teşekkürler. 12 tane kasa aldım kasalar 4TL kadar düştü pek kasa almakda mantıklı değil sanki. Genişletmek için tıkla... Ben geçen hafta baktım sanırım 8 lira civarıydı o yüzden dedim. Artı 0 Eksi
harun19 dedi: Buldum teşekkürler. 12 tane kasa aldım kasalar 4TL kadar düştü pek kasa almakda mantıklı değil sanki. Genişletmek için tıkla... Ben geçen hafta baktım sanırım 8 lira civarıydı o yüzden dedim.