CS:GO yoksa CS: Source mu?

peps

Decapat
Daha fazla  
Hangisini indireyim sizce hangisi oynanış açısından daha güzel?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de iyi oyun ama CS:GO daha iyi benim açımdan. Ne kadar hile dolsa da seçkin olmayan hesaplarda topluluk sunucularında JB oynamak inanılmaz keyifliydi... Şu anki halini bilemem ama GO yine öndedir diye düşünüyorum.

CS:GO kaldıracak sisteminiz yoksa CS:S daha mantıklı. Diğer türlü CS:GO her yönden daha iyi.

Son düzenleme:
880 saatim var suan CS Source'de ve csgodan daha cok beğeniyorum oyunu,(ve ayrıca bilgisayarımda çok rahatlıkla csgo kaldırıyor) neden dersen ise gerek aranan komik ortam ve gerek çok az da olsa eski zamanları anma adına güzel bir oyundur CS Source ve oyuncu kitlesi cok fazla yoktur doğru ayrıca csgodaki kadar toxic kişiler CS Source'de yok kadar azdır olsa bile adminlik yaptığım serverda banlıyorum zaten Kısaca CS Source almanı tavsiye ederim.

CS:GO tabii ki. Source nostalji isteyene veya meraklısına olabilir ancak. Sunucuları da ölü zaten

Ben öyle düşünmüyorum dostum serverlar oyuncu dolu oluyor. Türk serverları olarak tek bir tane var ama o da genelde akşamları Full artı Full dolu oluyor nereden biliyorsun diye sorarsan serverda adminlik yapıyorum

Son düzenleme:
Aktifliğin düşük olduğu konusunda hala kararım kesin. 7-8 sunucu dışında neredeyse tamamen boş idi ben oynadığımda. O 7-8 tanesinin yarısı da only pistol only awp falan olduğundan doğru dürüst oyun oynayamadım. Vakit geçirmek için on numara oyun ama CS'nin verdiği tatmin hissini asla veremez bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…