CS:GO yoldaş maçlarında çok hile geliyor

Para ile al demedim ki ? Level ile de geçebilir. LEM-Supreme elosunda 10 maçta 1 ancak hile ile karşılaşıyoruz.
Asıl yüksek elolarda daha fazla geliyor. Arkadaşlarla girdiğimizde Supreme - Global elosunda oluyoruz ve iki maçın birinde hile geliyor.

Bu nedenle Faceit giriyoruz o şekilde 10-15 maçta 1 hile geliyor.

Asıl yüksek elolarda daha fazla geliyor. Arkadaşlarla girdiğimizde Supreme - Global elosunda oluyoruz ve iki maçın birinde hile geliyor.
Tamam dostum, sensin Allah aşkına silver oyuncusunun hile açmasıyla supreme oyuncusunun hile açma oranı nasıl karşılaştırılabilir Bir kere silver oyuncusunda rütbe kaybetme veya kazanma korkusu yok.

Neye göre hile kime göre hile? Tamam oyunda hile kullanan insanlar var fakat oyunu kendinden iyi oynayan birisini görünce hemen buraya hile konusu açan çok insan var. Yanlış anlamayın size değil bu söylemim.

Neye göre hile kime göre hile? Tamam oyunda hile kullanan insanlar var fakat oyunu kendinden iyi oynayan birisini görünce hemen buraya hile konusu açan çok insan var. Yanlış anlamayın size değil bu söylemim.
Duvardan insanları izlemek, oyundaki her sisin içinden adam vurabilmek, midden fake attığımda boş yere prefire atmak gibi şeyler bence yeterlidir.

Tamam dostum, sensin Allah aşkına silver oyuncusunun hile açmasıyla supreme oyuncusunun hile açma oranı nasıl karşılaştırılabilir Bir kere silver oyuncusunda rütbe kaybetme veya kazanma korkusu yok.

Silver ranklarda o kadar fazla hile gelmiyor, genelde hile kullananların zaten rütbesi biraz daha yükselmiş oluyor kazanma takıntısı var ise.

Nova-MGE aralığında çok büyük bir hile yığılması var. DMG-LE aralığında biraz daha azalıyor fakat LEM-Global'de yine artıyor.

Bunlar benim ve arkadaşlarımın deneyimi. Siz farklı bir deneyim yaşamış olabilirsiniz.

Rekabetçi rütbesi yüksek olup yoldaş rütbesi düşük olan çok insan var. Rekabetçi rütbesi suprem olup yoldaşta nova girince rakibe oynayış anormal veya hileymiş gibi gelebilir.

Övgü almak senin güven faktörünü etkilemiyor. Valve sunucularında hile kullanan kullanıcı sayısı oldukça fazla. Seçkin hesap olmana rağmen yine de gelebilme olasılığı var. Sabah saatlerinde hile daha çok var. Güven faktörün'ün rengi yeşil ise zaten yapacağın bir şey yok Ortalıkta güven faktörünü yükseltmen için overwatch ya da övgü satın al diyenler var. Ben cs:go oyununu 2016'dan beridir oynuyorum ve abartmıyorum overwatch toplamda 50 kere bile izlememişimdir. Övgü de satın almadım, ögvü sayılarım 30 bile değil Eğer ki güven faktör rengin sarı ya da kırmızı olursa tek yapman gereken Valve sunucuları üzerinden public oyun oynamak. Bu şekilde artıyor, mantıken Valve üzerinde vakit geçirmek...MM de maç yapıyorum bazen dalgasına, ve her maç hile'den report yediğime eminim. Faceit level'im yüksek, MM'de ki oyunculara göre iyiyim yani...Buna rağmen güven faktörüm bugüne kadar sarı ya da kırmızı olmadı. Övgü felan satın almadım, overwatch'da dediğim gibi 50 kere izlememişimdir. Daha çok Deathmatch ve yoldaş oynuyorum.

Arkadaşlar merhabalar, CS:GO oynuyorum. Neredeyse çoğu yoldaş maçlarımda hile geliyor. Oyunda güven faktörü de yüksek ama hile geliyor. Bunun bir çözümü var mı?

CS:GO'nun şu anki sisteminde yoldaşa uygun. Overwatch, ban sistemi olmadığı için ki report yense 2 kişiden yeneceği için yoldaş hileden geçilmiyor. Kartal, güzide elosu hileden geçilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…