CS:GO Yoldaş Rütbe Atlama

Sorun kill almakta değil aslında, tek başına girmek sıkıntı globala kadar oynayabileceğim birkaç arkadaş olsa sıkıntı yok.
Konu eski ama hâlen oynuyor musun CS?

Konu hortlamış yoldaş kasmak zor değil arkadaşlar 2. hesabımda 10 win mg1 attı 3 maç kazanınca mg2 oldum.

Konu hortlamış yoldaş kasmak zor değil arkadaşlar 2. hesabımda 10 win mg1 attı 3 maç kazanınca mg2 oldum.
10 maçtır mvp'yim hâlâ da mg1 kaldım şaka gibi rank sistemi var

Kill, ölüm, asist gibi bir sürü etken var rank atlamak için. Sakın benim gibi aynı haritalarda oynamayın pişman olursunuz. 80'den fazla maç kazandım ve Silver1'im.

Kill, ölüm, asist gibi bir sürü etken var rank atlamak için. Sakın benim gibi aynı haritalarda oynamayın pişman olursunuz. 80'den fazla maç kazandım ve Silver1'im.
Sonunda attı 11'inci elde yemin ederim şaşırdım. :d

Ben adam bulamadığım için sırf D2 girerdim, ara sıra Mirage giriyordum, sırf D2 oynayarak LE'ye kadar yükseldim, hem de bayağı kısa süre de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…