Çözüldü CS:GO yükleme ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4GB RAM DDR3
Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz
Intel HD Graphics 4400
128GB SSD
RAM
4GB Ram DDR3
Ekran kartı
Intel HD Graphics 4400
İşlemci
Intel Core i3-4010 CPU 1.70 Ghz
Merhaba, daha 2-3 ay önce bilgisayarıma CS:GO yükledim o zamanlar düzgün bir şekilde çalıştırabiliyordum kassa da. Neyse bugün canım yine bir maç atmak istedi ve CS:GO'ya girdim önce aim training de ısınayım dedim sonra yükleme ekranı ile göz göze geldik. 3 dakika 5, 10, 15 20.. En sonunda kapattım bilgisayarı rekabetçi maçlarda da durum bu şekilde. Çözüm nedir?

Çözüm
Merhaba, daha 2-3 ay önce bilgisayarıma CS:GO yükledim o zamanlar düzgün bir şekilde çalıştırabiliyordum kassa da. Neyse bugün canım yine bir maç atmak istedi ve CS:GO'ya girdim önce aim training de ısınayım dedim sonra yükleme ekranı ile göz göze geldik. 3 dakika 5, 10, 15 20.. En sonunda kapattım bilgisayarı rekabetçi maçlarda da durum bu şekilde. Çözüm nedir?

HDD'mi SSD'mi kullanıyorsunuz? Oyun başlatma ayarları yaptınız mı? Oyun dosyalarını doğruladınız mı?

HDD'mi SSD'mi kullanıyorsunuz? Oyun başlatma ayarları yaptınız mı? Oyun dosyalarını doğruladınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun ayarlarınız düşükte midir?
En düşük ayarlarda 1024x768 çözünürlüğünde oynuyorum hocam.

HDD kullanıyorum, başlatma ayarlarını yaptım ama dosyaları doğrulamadım doğrulayayım hemen hocam.

Hocam oyun dosyalarını doğrulayınca 1 dosya eksik çıktı onu hallettim. Şu anda sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı