CS:GO yüksek ping dalgalanması

Yazılan tavsiyelerin sorunla alakası yok. Mobil interneti tethering ile kullanıyorsunuz. Bu internette deli gibi ping ve daha kötüsü jitter çıkar. O şekilde oyun oynanmaz.

DNS değiştirmek veya MM arama pingini düşürmek bu sorunu çözmez. Bunlar genel ping seviyesini indirebilir ama dalgalanmayı çözmez. Daha iyi bir internet bağlantısı (sabit internet) olmalı.

Yazılan tavsiyelerin sorunla alakası yok. Mobil interneti tethering ile kullanıyorsunuz. Bu internette deli gibi ping ve daha kötüsü jitter çıkar. O şekilde oyun oynanmaz.

DNS değiştirmek veya mm arama pingini düşürmek bu sorunu çözmez. Bunlar genel ping seviyesini indirebilir ama dalgalanmayı çözmez. Daha iyi bir internet bağlantısı (sabit internet) olmalı.

Hocam bilgisayar modemin bulunduğu yere çok uzak olduğundan dolayı ethernet kablosu çekemiyorum. Eğer öyle bir şey yaparsam çok iyi bir kablolama yapmam gerekecek :D.

Aslında paketiniz normal 2 nedenle ping sorunu yaşıyorsunuz
1-Telefonun internetini kullanıyorsunuz bunu arada bende yapıyorum evin interneti yavaşlayınca 50 ping alıyorum ama belirli aralıklarla 800'lere çıkıyor ve normal ama işimi görüyor.
2-Wi-Fi Online oyunlar için yeterli değil çünkü dalgalandırma yapıyor tavsiyem Ethernet yani kabloluya geçmek olacaktır aradaki fark gözle görülür bir fark yaratacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı