CS:GO yüksek ping sorunu

ErayCangül

Megapat
Daha fazla  
CS:GO'da ping sorunu ile karşılaşıyorum. Fortnite ve başka oyunlarda böyle bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size denk gelen sunucularda sorun olabilir. Daha düşük ping değerine sahip sunucular için konsola şu komutu girin;
Kod:
mm_dedicated_search_maxping 100
100 olan kısım, maksimum ping değerini belirtiyor. İnternet bağlantınıza göre bu değeri kendiniz düzenleyebilirsiniz.

Size denk gelen sunucularda sorun olabilir. Daha düşük ping değerine sahip sunucular için konsola şu komutu girin;
Kod:
mm_dedicated_search_maxping 100
100 olan kısım, maksimum ping değerini belirtiyor. İnternet bağlantınıza göre bu değeri kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Dendim dostum fakat olmadı internetimde sorun olduğunu sanmıyorum. Başka internet ile girince aynı sorun devam ediyor.

Zaten size internetinizde sorun var denmemiş ki. Bağlanmaya çalıştığınız server ile alakalı bir durum var olabilir.
Ancak servis sağlayıcı kutusuna olan uzaklığınız, evinizdeki bağlantının kalitesi, bağlanmak için kullandığınız bağlantı yöntemleri ping değerine de doğrudan etki eder.

Zaten size internetinizde sorun var denmemiş ki. Bağlanmaya çalıştığınız server ile alakalı bir durum var olabilir.
Ancak servis sağlayıcı kutusuna olan uzaklığınız, evinizdeki bağlantının kalitesi, bağlanmak için kullandığınız bağlantı yöntemleri ping değerine de doğrudan etki eder.

Anladım. PC kablo ile internet bağlı bağlanmaya çalıştığım sunucular tr serveri yani bu kadar ms olması zor.

Anladım dostum. Modem PC 3 cm yanında zaten kablo ile bağlanıyorum. Aynı sorun tr serverleri içinde geçerli.

Kotadan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sadece CS:GO'da bu sorun var. Kotadan kaynaklancağını zannetmiyorum. Youtube 720p donma olmadan video izleyebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı