M Melihh375 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 123 28 Şubat 2021 #1 Öyle bir ping var ki hem choke uçuyor. Hem loss uçuyor, internetim hızlı. Onda sorun yok. 1 haftadır oynanmıyor, oyun bunun problemi nedir bir türlü anlayamadım. Birden fırlıyor loss choke falan. CS:GO ana menüsünde bile takılıyor bazen.
Öyle bir ping var ki hem choke uçuyor. Hem loss uçuyor, internetim hızlı. Onda sorun yok. 1 haftadır oynanmıyor, oyun bunun problemi nedir bir türlü anlayamadım. Birden fırlıyor loss choke falan. CS:GO ana menüsünde bile takılıyor bazen.
KS KS M Melihh375 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 123 28 Şubat 2021 #11 RainbowwOnSky dedi: Peki siz oyun oynarken başkaları da İnterneti kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuan sadece ben kullanıyorum ayrıca başkaları kullansa da bu kadar çıkmıyordu eskiden. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Peki siz oyun oynarken başkaları da İnterneti kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuan sadece ben kullanıyorum ayrıca başkaları kullansa da bu kadar çıkmıyordu eskiden.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 28 Şubat 2021 #12 Melihh375 dedi: Şuan sadece ben kullanıyorum ayrıca başkaları kullansa da bu kadar çıkmıyordu eskiden. Genişletmek için tıkla... Yani sorunu Malesef bende anlayamadım ancak neden kabloyla bağlama şansınız yok? Artı 0 Eksi
Melihh375 dedi: Şuan sadece ben kullanıyorum ayrıca başkaları kullansa da bu kadar çıkmıyordu eskiden. Genişletmek için tıkla... Yani sorunu Malesef bende anlayamadım ancak neden kabloyla bağlama şansınız yok?
KS KS M Melihh375 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 123 28 Şubat 2021 #13 RainbowwOnSky dedi: Yani sorunu Malesef bende anlayamadım ancak neden kabloyla bağlama şansınız yok? Genişletmek için tıkla... Laptopdan oynuyorum çoğunlukla abim alıyor kendi odasına ondan bağlamıyorum. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Yani sorunu Malesef bende anlayamadım ancak neden kabloyla bağlama şansınız yok? Genişletmek için tıkla... Laptopdan oynuyorum çoğunlukla abim alıyor kendi odasına ondan bağlamıyorum.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 28 Şubat 2021 #14 Melihh375 dedi: Laptopdan oynuyorum çoğunlukla abim alıyor kendi odasına ondan bağlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Belki laptopun wifi kartı zarar görmüştür? Artı 0 Eksi
Melihh375 dedi: Laptopdan oynuyorum çoğunlukla abim alıyor kendi odasına ondan bağlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Belki laptopun wifi kartı zarar görmüştür?
KS KS M Melihh375 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 123 28 Şubat 2021 #15 RainbowwOnSky dedi: Belki laptopun wifi kartı zarar görmüştür? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Çoğunlukla pingim oluyordu ama bu kadar olmuyordu son günlerde çoğaldı böyle. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Belki laptopun wifi kartı zarar görmüştür? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Çoğunlukla pingim oluyordu ama bu kadar olmuyordu son günlerde çoğaldı böyle.