CS:GO yüksek ping

BURUH THE GREAT

Decapat
Yer
Antalya
Arkadaşlar, merhaba öncelikle. CS:GO'da 1 haftadır mevcut olan ani ping artışı gibi bir sorunum var. Bazen ani de değil direkt olarak sabitleniyor.

Şimdi şöyle: Mesela maça girdim. Maç başı zaten ping havalarda uçuyor ilk 50 ile başlıyor sonra bir anda 250 oluyor ama anında düşüyor direkt. Bazen 120'de sabitleniyor gibi gibi.

Şunu fark ettim: Ne zaman pingim bozulmaya başlasa sunucum Vienna dışına çıkıyor. Örneğin; Frankfurt, Madrid, Amsterdam... Ayarlardan ping kısıtlamasını 70'e düşürdüm, diğer ayar da sınırlandırılmamışta fakat hala daha bu sorun mevcut.

Not olarak ekleyeyim: Başka hiçbir oyunda veya uygulamada pingim yok, sadece CS:GO'ya özgü yaşıyorum bu durumu.

Kesin olmamakla birlikte bazı FPS oyunlarında statik IP ile ben durumu çözmüştüm. Onun dışında port açtırabilirsiniz müşteri hizmetlerinden diye düşünüyorum.

Turknet mi kullanıyorsunuz ve akşam saatlerinde mi oluyor bu sorun? Bende de akşam 8-9 ile gece 12 arası böyle bir sorun yaşıyorum. Turknet kaynaklı olduğunu düşünüyorum speedtestte hız yüksek çıkmasına rağmen bu saatlerde internette de genel bir yavaşlama oluyor gibi hissediyorum.

Turknet mi kullanıyorsunuz ve akşam saatlerinde mi oluyor bu sorun? Bende de akşam 8-9 ile gece 12 arası böyle bir sorun yaşıyorum. Turknet kaynaklı olduğunu düşünüyorum speedtestte hız yüksek çıkmasına rağmen bu saatlerde internette de genel bir yavaşlama oluyor gibi hissediyorum.
Hocam Vodafone fiber kullanıyorum; 202mbps download ve 18.9 mbps upload alıyorum anlık olarak hız testinde. Saat fark etmeksizin bağlı olduğum serverın aktarması değişince ping çıkıyor. Hep Viyana'da kalsa hiçbir sorun yok ama sürekli değişiyor.

Kesin olmamakla birlikte bazı FPS oyunlarında statik IP ile ben durumu çözmüştüm. Onun dışında port açtırabilirsiniz müşteri hizmetlerinden diye düşünüyorum.
Statik IP hakkında hiçbir fikrim/bilgim yok. Porttan kastınız yeni bir abonelik mi?

Hocam Vodafone fiber kullanıyorum; 202mbps download ve 18.9 mbps upload alıyorum anlık olarak hız testinde. Saat fark etmeksizin bağlı olduğum serverın aktarması değişince ping çıkıyor. Hep Viyana'da kalsa hiçbir sorun yok ama sürekli değişiyor.

Statik IP hakkında hiçbir fikrim/bilgim yok. Porttan kastınız yeni bir abonelik mi?
Yok abonelik değil, statik IP sizi tek bir IP tanımlar ve sabit kalırsınız. Port yönlendirme yapar. İnternetten çok rahat bir şekilde bilgi edinebilirsin.

Az önce Vienna sunucusunda rekabetçi oynadım ve pingim 100 altına inmedi, Cs: Go'da mı problem var acaba? Cs 2 geçmenin vakti geliyor gibi sanırım. Alta da tracert test sonucumu bıraktım.

Dosya Ekleri

• resim_2023-09-24_163934044.png
    resim_2023-09-24_163934044.png
    28,1 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı