CS:GO Yükselen Ping ile Düşen FPS Sorunu

KadirSMZ

Hectopat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller arkadaşlar. 2 gündür CS: GO'da çok sıkıntı çekiyorum. Normalde 70-80 arası olan pingim durduk yere 150'lere fırladı. İşin ilginç yanı ping yükselince FPS de 70'lere düşüyor. 2 gün önce 70 ping ve 220 FPS ile oynarken bugün 300 ping ve 90 FPS ile rekabetçi attım. Adamı vuruyorum, 3 gün sonra ölüyor. O derece sıkıntılı.

Sarı şeklin içindeki değerler aniden yükseliyor ve kırmızıya dönüyor. Bununla birlikte ping yükseliyor ve FPS düşüyor. Bir yol gösteren olursa sevinirim. Sistem özelliklerim şu şekilde:
  • MSI H110M Pro-VD
  • Intel i3 6100 Skylake
  • HyperX Furry 8 GB DDR4 2133 MHZ
  • Gigabyte RX 460 2 GB
  • Windows 10 Pro (Güncel)
  • Radeon Ayarları 16.11.4 (Güncel)

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS sorunu büyük oranda düzeldi. Ben bir şey yapmadım kendiliğinden oldu. Ama ping sorunu halen devam etmekte. Bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.

Sağlayıcı ile ilgili problem vardır muhtemelen. Ping çok yüksek olursa dediğiniz gibi FPS düşüklüğü olabilir sonuçta daha geç yükleniyor veriler.

Evde ya da bağlandığınız modeme sizin dışınızda bağlanan birileri var ise pingin aşırı yükselmesi normal, ancak bu FPS'nin düşmesine sebep değil diye biliyorum. Yok, sadece sizin bağlanmanızla aşırı yükseliyor ve FPS de buna bağlı olarak düşüyor ise arka planda çalışan uygulamalar olabilir. (Arka planda internete bağlı olarak çalışan uygulamalar hem ping'i yükseltir hem de performansı düşürür.)

Hocam modeme bağlanan kimsenin olmadığından eminim. Arka planda da pinge yol açacak bir uygulamanın olmamasına özen gösteriyorum. Yine de durum bu şekilde. Başlıkta da belirttiğim gibi; durduk yere, aniden oldu ne olduysa.

70-80 ping ile nasıl oynuyorsun hayret. Ben bu değeri düşürmek için ne kadar uğraşıyorum.. Yoksa durum Türkiye'de mi böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…