CS:GO Yükselen Ping ile Düşen FPS Sorunu

70-80 ping ideal bir değer. Nesi kötü anlamadım ? @FireCPU
Şöyle söylüyüm dostum, 100 ping tam olarak 1 saniye gecikmeli oynamak demektir. 80 ping bu değere çok yakındır. Adama nişan alıyorsun, vurdum sanıyorsun ama o 1 saniyelik gecikme senin gönderdiğin mermilerin çoğunu hedefin dışına isabet ettiriyor. Karşındaki düşmanın pingi diyelim ki 30, o seni daha önce vuruyor tabii aynı anda birbirinize nişan almışsanız.

Pingle beraber loss çıkıyorsa bu bir indirmeye işaret ediyor olabilir. Loss çıktığında oynabilirliğin azaldığını farkedeceksin. Ben sabit 100 oynuyorum. Evde kimse yokken 50'lere bile düşüyor.

Topluluk sunucularında 10 ping ile tek elde 9-10 adam vuruyorum. Resmi sunucularda 80 ping ile 2 adam vurursam iyidir. 80 ping kesinlikle ideal değil ama oluru bu, onun için mecburen oynuyoruz. Şu anda pingim tekrar 80-90'lara geldi. Ama arada FPS düşüşü yaşıyorum. Dün rekabetçide FPS aniden 8'e düştü ve oyun dondu. Oyunu alta alıp tekrar açınca düzeldi. Nedenini bilmiyorum. Bir kaç güncelleme var, yarın AKK yenilenince yükleyeceğim. Tekrar olursa Hijakthis indirip log yükleyeceğim. Yetkililer bir sorun var mı inceleyip bilgilendirirler.

Ayarlar kısmında gireceğini odanın kaç ping olacagını ayarlayabilirsin benim ki 70 ping de rahatlıkla oynarsın

Ayarlar kısmında gireceğin odanın kaç ping olacağını ayarlayabilirsin, benimki 70 pingde rahatlıkla oynarsın.
Oyun ararken ''Resmi sunucular için en iyi pinginiz 130'' şeklinde uyarılar çıkıyor ve ayarlardaki seçeneği 150 civarına çekmedikçe oyun bulmuyordu. Şimdilik 100 de idare ediyor.

Kardeşim tabii kide ping düşük olursa daha avantajlı olursun. Ama Türkiye şartları için 50-80 ping gayet normal. 15-20 ping alan insan çok nadir var. Oynanışta etkisi çok az 80 ping in.

İki AWP karşı karşıya gelince yetenekten önce ping konuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…