rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2016 #21 Aynı sorun bende de var.
KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2016 #22 rico dedi: Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Biraz önce ping gene 300'lere fırladı. Mecburen çıktım oyundan. 1 saat sonra tekrar girdim ve düzelmişti. Sonraki oyunda FPS 20'lere düştü ve oyun dondu. Anlık oldu sonra düzeldi. Bir sorun var ama henüz çözemedim.
rico dedi: Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Biraz önce ping gene 300'lere fırladı. Mecburen çıktım oyundan. 1 saat sonra tekrar girdim ve düzelmişti. Sonraki oyunda FPS 20'lere düştü ve oyun dondu. Anlık oldu sonra düzeldi. Bir sorun var ama henüz çözemedim.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2016 #23 Güvenlik duvarını kapatınca sorun çözüldü. (Windows 10)
KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2016 #24 rico dedi: Güvenlik duvarını kapatınca sorun çözüldü. (Windows 10) Genişletmek için tıkla... Hjakthis log paylaşımı yaptım ve yetkililer sorunu çözmeme yardımcı oldu.
rico dedi: Güvenlik duvarını kapatınca sorun çözüldü. (Windows 10) Genişletmek için tıkla... Hjakthis log paylaşımı yaptım ve yetkililer sorunu çözmeme yardımcı oldu.