CS:GO'da 10 doları nereye yatırmalıyım?

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, CS:GO için bir tane bıçak çıkartma hayalim var ve şu an da 10 dolarım var. bunu oyun içi 4 tane spektrum 2 kasası açarak mı harcayayım yoksa sitelere mi yatırayım? (Hellcase'e 5 dolar yatırmıştım çok bir şey elde edemedim, onun dışında önereceğiniz sağlam site varsa iyi olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, CS:GO için bir tane bıçak çıkartma hayalim var ve şu an da 10 dolarım var. bunu oyun içi 4 tane spektrum 2 kasası açarak mı harcayayım yoksa sitelere mi yatırayım? (Hellcase'e 5 dolar yatırmıştım çok bir şey elde edemedim, onun dışında önereceğiniz sağlam site varsa iyi olur.)
Çok fazla para yatırdım 500 600 buldu açıkçası ben salağım. Hiçbir şey de elde edemedim kasa açmanı tavsiye etmem paran varsa direkt skin olarak almalısın.

Arkadaşlar, CS:GO için bir tane bıçak çıkartma hayalim var ve şu an da 10 dolarım var. Bunu oyun içi 4 tane spektrum 2 kasası açarak mı harcayayım yoksa sitelere mi yatırayım? (Hellcase'e 5 dolar yatırmıştım çok bir şey elde edemedim, onun dışında önereceğiniz sağlam site varsa iyi olur.)

Daha yeni 70 dolar kaybetmiş biri olarak söylüyorum. Hellcase e de yatırma. Skin al geç. 10 tane broken fang açtım 3 gün önce hiçbir şey çıkmadı.

Hocam bıçağı para ile alamam :(

10 dolar çok büyük bir mevla değil çıkartma şansınız da 100'de 1 oran ilerleyen zamanlarda biriktirip almanız daha iyi yoksa elinizdeki paradanda olacaksınız. :) zaten 10 dolara bıçak kasası sanmıyorum olacağını görmedim kasalarda geneli 5 10 dolar arası olduğu içinde. Büyük item vurma şansınız da düşük bence cebinizde kalsın .:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı