Çözüldü CS:GO'da 100 ping almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

agustd

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Superbox kullanirken CS'de 100 ping aliyordum. Simdi TurkNet geçtim ve hız olarak gayet memnunum. Diger oyunlarda pingim 30-35 görürken CS'de hâla 100 ping değeri görüyorum. Nedeni ne olabilir, bir ayar vs yapmam gerek mi?

Çözüm
Ayarlardan kabul edilebilir eşleştirme pingini 100 veya altı bir rakamda tutun.
Arkadaşlar selam. Superbox kullanirken CS'de 100 ping aliyordum. Simdi TurkNet geçtim ve hız olarak gayet memnunum. Diger oyunlarda pingim 30-35 görürken CS'de hâla 100 ping değeri görüyorum. Nedeni ne olabilir, bir ayar vs yapmam gerek mi?
CSGO konsola mm_ded...._max_ping 85 yap. Daha uygun serverler bulur oynaman için.
CSGO'da official sunucularda 30 35 ms ping alman zor. min 50 olur.

Diğer oyunlardan kastınız nedir? Türkiye'de sunucusu bulunan (LoL, Valorant vs.) oyunlarda nispeten düşük ping almanız normal.

Öte yandan Türknet'te bir süredir altyapı/router sorunu olduğunu düşünüyorum. 7 aydır kullanıyorum. ADSL olmasına rağmen 60-70 ms olurdu. Ancak son 1-1,5 aydır 90-100 ms görür oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı