CS:GO'da 2 Maç 2 Kere Rank Atlayış

Makaleler
1
Arkadaşlar oyunda 16 galibiyetim var.
Oyunu yeni aldım daha önceden oynuyordum banlandım felan önemli değil bu kısım. Esas sorum şu bugün açtım oynuyorum 14 galibiyetim vardı rank Nova 2 idi. Bir maç oynadım Nova 3 oldum bir saat sonra tekrar oynadım Nova 4 oldum. İki kere üst üste bir saat arayla maç kazandım ve iki kere rank atladım. Bu nasıl oluyor arkadaşlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valve'da çalışan ve Valve'ın bize açıklamadığı ELO değerleri ile olayı bu arkadaşa anlatacak adam aranıyor.

13 macta ciktigim Supreme rutbesine 2 mac kaybettikten sonra veda ettim. Uzun bir aradan sonra dun istemeden 2-3 macta ciktim. Rank sisteminde ne zaman rank atlayacagimiz belli olmali artik. Cok sacma olaylar olabiliyor.

Vay arkadaş! Bende her el takımı taşıyorum, her el +25 kill alıyorum 110 zaferden sonra nova bire attı.
13 macta ciktigim Supreme rutbesine istemeden 2-3 macta ciktim. Rank sisteminde ne zaman rank atlayacagimiz belli olmali artik. Cok sacma olaylar olabiliyor.
Aynen katılıyorum. Puan sistemi olmalı.

Vay arkadaş! Bende her el takımı taşıyorum, her el +25 kill alıyorum 110 zaferden sonra nova bire attı.

Aynen katılıyorum. Puan sistemi olmalı.
110 maç ve nova 1 ? Çok saçma bir durum. Oyunun rank sistemi gerçekten çok garip. Önceden her 10 maç kazandığımda rank atlıyordum şimdi çok daha farklı.

Win sayisi ile rutbeyi orantilamak hata olur. Ayni sayida kaybetmesi olursa rutbesi dusuk kalabilir. 20 macta cok yuksek rutbelere erisenler de var.

Valve'nin rank sistemini şu anda kimse bilmiyor, Valve çalışanları hariç. Coca-Cola formülü bile böyle korunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…