CS:GO'da 21. seviye sonrası seçkin hesaba geçmek için ne yapılmalı?

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. 21 rütbeye geçtim. Direkt seçkin hesap etkin oluyor mu, yoksa telefon numarası falan giriyor muyuz? (Arkadaşım öyle demişti.) Şu anda bende direkt seçkin hesap etkin gözüküyor ancak telefon no girmek gibi bir şey yapmadım. Yapacağım bir şey var mı? Yardım edebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. 21 rütbeye geçtim. Direkt seçkin hesap etkin oluyor mu, yoksa telefon numarası falan giriyor muyuz? (Arkadaşım öyle demişti.) Şu anda bende direkt seçkin hesap etkin gözüküyor ancak telefon no girmek gibi bir şey yapmadım. Yapacağım bir şey var mı? Yardım edebilirseniz sevinirim.
Pek hatırlamıyorum ama sanırım hesabınızı telefonla Steam Guard desteği altına almalısınız.

Doğru söyle kaç tane monitör parçaladın 21. seviye olana kadar :D.

Hocam monitör değil de küfürlerimden dolayı mikrofon bozuldu 21 rütbeye ulaşmam 100 saatimi aldı 10 rütbeye kadar aşırı hile vardı ve çok ban yiyordum artık bayağı azaldı inşaallah böyle gider.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı