G Gadastro Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 İsimde de belirttiğim gibi CS:GO'da 2600 TL'lik kasam var. Bunu nakit olarak satmak istiyorum. Nasıl satabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
İsimde de belirttiğim gibi CS:GO'da 2600 TL'lik kasam var. Bunu nakit olarak satmak istiyorum. Nasıl satabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 Ben cs.money'de satmıştım. ByNoGame'den daha az kesinti yapıyordu.
G Gadastro Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 mantion dedi: Ben cs.money'de satmıştım. ByNoGame'den daha az kesinti yapıyordu. Genişletmek için tıkla... paparaya çekebiliyor muyum?
mantion dedi: Ben cs.money'de satmıştım. ByNoGame'den daha az kesinti yapıyordu. Genişletmek için tıkla... paparaya çekebiliyor muyum?
Rappelzzz Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 Satmayıp cs2 yi beklemenizi tavsiye ederim artacaktır fiyatlar
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #5 Doğrudan Papara'ya destekleri yok, herhangi bir banka veya kredi kartını kabul ediyorlar. Papara'yı da kabul edeceklerdir elbet.
Doğrudan Papara'ya destekleri yok, herhangi bir banka veya kredi kartını kabul ediyorlar. Papara'yı da kabul edeceklerdir elbet.
G Gadastro Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 mantion dedi: Doğrudan Papara'ya destekleri yok, herhangi bir banka veya kredi kartını kabul ediyorlar. Papara'yı da kabul edeceklerdir elbet. Genişletmek için tıkla... bynogame de satacaktım fakat item bulunamadı diyor profilim herkese açık oldugu halde
mantion dedi: Doğrudan Papara'ya destekleri yok, herhangi bir banka veya kredi kartını kabul ediyorlar. Papara'yı da kabul edeceklerdir elbet. Genişletmek için tıkla... bynogame de satacaktım fakat item bulunamadı diyor profilim herkese açık oldugu halde
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 14 Haziran 2023 #7 Gadastro dedi: ByNoGame de satacaktım fakat item bulunamadı diyor profilim herkese açık oldugu halde. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa swap.gg gibi trade sitelerinden bıçak karşılığı takas edin sonra ByNoGame üzerinden satın.
Gadastro dedi: ByNoGame de satacaktım fakat item bulunamadı diyor profilim herkese açık oldugu halde. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa swap.gg gibi trade sitelerinden bıçak karşılığı takas edin sonra ByNoGame üzerinden satın.