K Kayju Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #11 Eğer yine gelmezse aygıt yöneticisinden aygıtları sürücüleriyle beraber sil tekrar yükle ben de işe yaramıştı.
Eğer yine gelmezse aygıt yöneticisinden aygıtları sürücüleriyle beraber sil tekrar yükle ben de işe yaramıştı.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Nisan 2021 #12 O ekran bende var ancak? Laptop kullanıyorsanız belki olmayabilir. michealdoge dedi: İntel ayarlarından yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yukarıda arkadaş Nvidia yazmış ancak siz bilirsiniz tabi.
O ekran bende var ancak? Laptop kullanıyorsanız belki olmayabilir. michealdoge dedi: İntel ayarlarından yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yukarıda arkadaş Nvidia yazmış ancak siz bilirsiniz tabi.
KeremMossorati Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #13 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Sizin denetim masanız nasıl ? Genişletmek için tıkla... Sadece 3d ayarları var michealdoge dedi: Intel ayarlarından yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır akşam deneyeceğim.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Sizin denetim masanız nasıl ? Genişletmek için tıkla... Sadece 3d ayarları var michealdoge dedi: Intel ayarlarından yapmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır akşam deneyeceğim.