O AMD'nin FPS göstergesi FPS cok dusuruyor 4.3 ayarlarında oyna hedefin kafası daha büyük gözükür ayrıca o sistemle 4.3 de 800 FPS'leri görürsün işlemcin darboğaz yapıyor baska acıklaması yok o değerlerin tam tersi olması gerek.
LOL, CS, VALORANT, FORTNITE gibi oyunlar neredeyse her bilgisayarda çalışabilecek düzeyde tasarlandıkları için kasıtlı olarak %100 GPU kullanmıyor sanırsam. Belirli bir yüzde çekiyor onun haricinde daha fazla kullanıma gerek duymuyor. Ben RTX 2070 ile bu saydığım oyunlarda %50 GPU kullanımında oynuyorum fakat RDR2 ve God of War gibi oyunlarda tam kapasite kullanıyor. Ha belki Counter Strike'da ekran kartının tamamını kullandıran bir konsol komutu vardır.
O AMD'nin FPS göstergesi FPS cok dusuruyor 4.3 ayarlarında oyna hedefin kafası daha büyük gözükür ayrıca o sistemle 4.3 de 800 FPS'leri görürsün işlemcin darboğaz yapıyor baska acıklaması yok o değerlerin tam tersi olması gerek.
LoL, CS, Valorant, Fortnite gibi oyunlar neredeyse her bilgisayarda çalışabilecek düzeyde tasarlandıkları için kasıtlı olarak %100 GPU kullanmıyor sanırsam. Belirli bir yüzde çekiyor onun haricinde daha fazla kullanıma gerek duymuyor. Ben RTX 2070 ile bu saydığım oyunlarda %50 GPU kullanımında oynuyorum fakat RDR2 ve God of War gibi oyunlarda tam kapasite kullanıyor. Ha belki Counter-Strike'da ekran kartının tamamını kullandıran bir konsol komutu vardır.