CS:GO'da +75 FPS için sistem yükseltme

Bütçe
600
Arkadaşlar sadece 65 75 fps arası csgo oynamak istiyorum sadece zaten o şekilde cs go oynarsam lol her türlü 80 fps üstü olur diye düşünüyorum bütçem 1000tl power anakart ram fln değiştirmem gerekir mi
sadece bu iki oyunu oynuyorsan bütçen 200 TL olsa yeter. Ha yok ben başka oyunlarda oynarım dersen o ayrı olur senin cevabın ne ?

Arkadaşlar sadece 65 75 fps arası csgo oynamak istiyorum sadece zaten o şekilde cs go oynarsam lol her türlü 80 fps üstü olur diye düşünüyorum bütçem 1000tl power anakart ram fln değiştirmem gerekir mi
HD 7750 alırsanız, ek güç girişine gerek kalmaz PSU yeterli olur,
Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision Bu siteden de sisteminizin parçalarını yazarak hangi ekran kartı sizin powerınza uygun bakabilirsiniz ama değerler yaklaşık değerlerdir 1 e 1 olarak algılamayın.

Powerınız 12V kanalından 300 den fazla veriyorsa sıkıntı olmaması lazım vermiyorsa o zaman yetersiz kalabilir.

S
sadece bu iki oyunu oynuyorsan bütçen 200 TL olsa yeter. Ha yok ben başka oyunlarda oynarım dersen o ayrı olur senin cevabın ne ?
Sadece cs:go oynamak istiyorum ve lol.Düşük ayarlarda +100 fps alsam yeter bana yaklaşık 600 tl harcamak istiyorum sadece ekran kartı ve işlemci yeter olur mu benim sistemim

@Hikobey Elindeki sistemi sat, ikinci el bir sistem veya APU sistem almanı öneririm.
600 TL ye o dediğinizin yapılması biraz zor. Sadece o oyunlar için x4 840 ve HD 7750 yetecektir diye düşünüyorum, eğer psunuz yeterse 7850 almanızı daha iyi olacaktır
Ben Quad core Q9550 ve HD 5450 ekran kartıyla lolde 70 FPS leri görüyordum rahat bu dediğim ekran kartı ile yazdıklarım arasındaki performans farkı %1000'lerle ölçülecek seviyede o yüzden rahatça oynayabilirsiniz.

site linnki de burada istediğiniz karşılaştırmaya bakabilirsiniz; UserBenchmark: AMD HD 7850 vs R7 240

Son düzenleme:
O siteler yüzünden ceza yiyebilirsiniz dikkat edin. Arkadaşın önerdiği gibi işlemciyi yüksltmek gerek çünkü yeni kartlara dar boğaz yapar ama 1000TL büten varsa elindeki sistemi sat sonra yeni bir apu topla kasa sabit kalsın anakart işlemci RAM değiştir. Bu arada güç kaynağının tam modelini atar mısın?

O siteler yüzünden ceza yiyebilirsiniz dikkat edin.
Bu sitelerle alakalı paylaşım yasaklayan bir şey yayınlandı mı daha önce ben denk gelmedim de merak ettiğimden soruyorum. Ceza yemek istemem tabi ki birde art niyetli bazı arkadaşlara denk gelirsek, önceden olduğu gibi boşa ceza yemeyelim.

Ben 3 defa yedim o site yüzünden ondan dedim aslını bilmiyorum ama.

Ben 3 defa yedim o site yüzünden ondan dedim aslını bilmiyorum ama.
Ben yazmadığım yazı yüzünden yedim sizin yine elle tutulacak bir yanı var. neymiş RXR yazmışım RTX olacakmış kendi yazımı düzeltmek içn hata düzeltme diye yazı paylaştım orada eski yazımda da RTX yazıyor sonra 1 gün ban yedim, yazı yazamadım foruma. neden düzeldi peki o RXR ler enteresan.
Birde adaletsiz cezalandırma sistemi diye konu açınca yazılarınız düzeltildi diyip konuyu yoruma kapatırlar direk. Kanıt yok bir şey yok ver babam yansın geceler kim takıyor ki bizi, çete mübarekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…