CS:GO'da +75 FPS için sistemimi nasıl yükseltmeliyim?

Makaleler
21
Daha fazla  
Arkadaşlar 144Hz yeni bir monitör elime geçti. Sistemim düşük olduğu için CS:GO'yu stabil FPS değerlerinde oynayamıyorum. İmza kısmında sistemim yer alıyor göz atabilirsiniz. Bu sistemle işlemci anakart değiştirmeden 75+FPS görebilir miyim? Mümkünse de ekran kartı ve RAM önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle eski monitörünüzü ne yaptınız. Eğer oyunda yüksek performans isterseniz önerim şudur; Monitörü ve elinizdeki sistemi satıp daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.

Tercih sizin. CS:GO görüntüye önem vermez, performans odaklı olması için düşük çözünürlükler kullanılır.
Haklısınız. Bugün aslında ayarlarla bayağı bir uğraştım. 1280x800 fena değil aslında ama black bars sorun oluyor. Onun bir gpu ayarı vardı ama hatırlamıyorum.
Öncelikle eski monitörünüzü ne yaptınız. Eğer oyunda yüksek performans isterseniz önerim şudur; Monitörü ve elinizdeki sistemi satıp daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.
Dediğim gibi şu an param yok. 1440x900 60Hz klasik bir monitördü. 120TL'ye bir bilgisayarcıya verdim onu da.

4 GB DDR3 RAM,İ5 2320 CPU,GTX560 Tİ 1 GB GDDR5 ekran kartı ile 200 FPS alıyorum.SSD dahil yokken bu değer beni şaşırttı.1440X900 medium ayarlar sonuç böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…