CS:GO'da adam vuramıyorum

Rakip yere bakarak beni vuruyor.
Adam mevlana hilesi açmış .

Sorunuza gelecek olursak; aim geliştirmen tek ve tek çare. Bunun dışında çare bilene nobel ödülü verilsin. Aim_botz gibi haritalar da günlük 30 dakika-1 saat arası çalış. Hatta rekabetçi/yoldaş girmeden önce gir 35 dakika civarı çalış. Elin ısınsın.

Aimbotz haritasını indirin kendinize ince vuruşlar yapabileceğiniz bir sensitivity belirleyin hergün bir saat çalışın kısa sürede ortalama olursunuz.

Hocam ilk 300 saatte açık ve rahat bir cross kullanın, sensinizi orta 2.5-1.7 arası tutun 600 DPI oynayın rahat rahat adam vurursunuz.

Spray atacağın veya tek tek ateş edeceğin zaman "Ctrl" bas bu silah sekmesini küçümsenmeyecek derecede azaltacaktır.. Ayrıca aim geliştirme mapinde aim antrenmanı yaparsan gayet elinin ayarı gelişir ve çok uzaktaki rakibe çok seken bir silahla asla sprey atma Eğer çok sorun yaşarsan ve dibindeki adamı dahi vuramıyorsan tek tek sıkarak yavaş yavaş elini alıştır... Hiç kimse oyuna profesyonel olarak başlamıyor senin de becerilerin oynadıkça zamanla gelişecektir, ve bunun için moralini yüksek tutmayı asla bırakma

Yere bakarak sıkanlar hile kullanıyor. Aim haritalarına girip botları vurarak sıkış kabiliyetini geliştirebilirsin. Günlük yarım saat aim çalışıp rekabetçi maça girersen 1-2 hafta sonra aradaki farkı göreceksin. Aynı zamanda iyi oynayabilmek için bazı ayarlar yapman gerekiyor, işini kolaylaştırır bunlar. Unlost'un FPS arttırma videosunda CS:GO ayarlarını gösteriyor, aynı zamanda DPI ayarı yapman lazım. Son olarak da ak, galil, famas, M4 gibi silahlarla uzak mesafeye tek tek atış yap.

CS:GO'ya başladım ama adam vuramıyorum. Rakip yere bakarak beni vuruyor. Ne yaparak daha iyi oynayabilirim?

CS:GO'ya başladım ama adam vuramıyorum. Rakip yere bakarak beni vuruyor. Ne yaparak daha iyi oynayabilirim?

Valorant oyna orda vurursun
Unlost basit bir oyuncu neden onun ayarlarını kullansın ki?

Hocam eğilince düz gidiyor mantığı deagle haricinde kesinlikle yanlış. Ayaktada dursan, eğilsende mermi aynı yere gidiyor. Eğilmenin tek avantajı mesela ak-47 kullanıyorken spray atmak yerine eğilirsen hiç cross bozmadan 4-5 mermi aynı yere gidiyor mantıken mouseyi aşağıya çektiğin için.

Hareket etemden sık.Genelde yeni başlayanlarda gördüğüm problem bu. Dur ve tek tek kafaya sıkmayı dene zaten düşük ranklarda adamı öldürmek için bol vaktin olucak heyecan yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…