Steam indirimleri bitmeden birkaç tane indie yapım almak istiyorum. Ölüm maçında 1-2 kill alıp "+right" komuduyla AFK bırakırsam kasa düşürme olasılığım oluyor mu?
Hayır, düşürme olasılığın sıfır. Sadece her hafta 1 seviye atlayarak düşürebilirsin. Bir sonraki haftanda ise kasayı düşürdüğün gün tekrar düşürebilirsin.
Yeni gelen güncellemeyle artık sadece seviye atladığınızda bir kasa (kesin) bir adet sprey veya skin düşürülüyor. Bilginizin olmadığı konularda yorum yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Yeni gelen güncellemeyle artık sadece seviye atladığınızda bir kasa (kesin) bir adet sprey veya skin düşürülüyor. Bilginizin olmadığı konularda yorum yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Bu kısım yanlış, haklar çarşamba günü yenilenir ve çarşambaya kadar istediği zaman alabilir. Hatta salı alıp sonraki gün yenilendiği için tekrar alabilir.
Bu kısım yanlış, haklar çarşamba günü yenilenir ve çarşambaya kadar istediği zaman alabilir. Hatta salı alıp sonraki gün yenilendiği için tekrar alabilir.
Salı gününü çarşamba gününe bağlayan gece droplar yenileniyor ve eskisi gibi oynayarak değil level atlayarak kasa/silah düşürebiliyorsun. Ben şu ana kadar her level atlamamda hem kasa hem silah düşürdüm. (çok oynadığım da söylenemez)