CS:GO'da AFK kasa nasıl düşürülür?

Verqil

Hectopat
Merhaba. Gördüğüm ve okuduklarımdan AFK bırakarak ya da belli sunuculara girerek kasa ve item düşürebiliyormuşuz. Ölüm maçında +right +left yazarak AFK bıraktığımız zaman exp gelmiyor ancak sürekli oyun içinde ile kalabiliyoruz. Ölüm maçında exp gelmese de kasa düşürebiliyor muyuz?
Ek olarak belirttiğim gibi bazı sunucularda daha çabuk kasa ve item düşebiliyormuş AFK bırakarak. Hangi sunucular bunlar? Cevaplarsanız memnun olurum.

Evet dediğin yöntemle kasa düşürüyorum ben. Sunucuya gerek kalmadan.

Ben Bhop sunucularına giriyorum hem eğleniyorum hem kasa düşürüyorum 50-60 tane kasa oldu böyle Tabi birazını diğer türlü düşürdüm.

Valla bende yapmayı düşünüyorum da elektrik faturasına yansıması daha fazla olur muhtemelen. Tabi şanslıysan ayrı arkadaşıma yoldaş sonrası AK Redline düşmüştü.

haftada 2 kere mü düşüyo cidden.
Şimdi daha önce açılan konulara baktım 3 diyen de var 4 diyen de ama en çok ''2 defa düşürebilirsin'' olarak görmüştüm.

Valla bende yapmayı düşünüyorum da elektrik faturasına yansıması daha fazla olur muhtemelen. Tabi şanslıysan ayrı arkadaşıma yoldaş sonrası AK Redline düşmüştü.
Film-dizi izlerken arkada açık bırakacağım için elektrik faturasıyla ilgili bir problem olacağını sanmıyorum.

Benim kasıyor öyle hocam .

Bende 2 diye biliyorum. 2 tane düşürdükten sonra ne kadar oynarsam oynayayım daha fazla düşüremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…