CS:GO'da aim nasıl geliştirilir?

Merhaba, hazır CS2'de geliyorken hem de Prime almışken CS'de nasıl aim kasılır onu sormak istedim. Önerileriniz nelerdir?

Sana bir harita linki bırakıyorum bundan iyisin görmedim(linki güncelledim resmi atmışım yanlışlıkla) açıkçası:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=243702660
Map'in içindeki ayarları da kurcala mutlaka.

Günde en az 5-6 ölüm maçı girerek Full kafa oynuyorum.

Gayet iyi.

Merhaba, hazır CS2'de geliyorken hem de Prime almışken CS'de nasıl aim kasılır onu sormak istedim. Önerileriniz nelerdir?

Kas hafızanı geliştirmen gerek bunun içinse bol bol Aim Lab oynamanı ve kendi mouse ile kullandığın alan içerisinde en doğru sensi bulup bulmadığını deneyerek oyun içerisindeki performansına göre onaylayıp kullanmalısın eski CS:GO oyuncusu olarak konuşuyorum zamanında global supreme arası elolarda oynadım kendim genelde her sabah klasik aim training maplerinde yarım saat antrenman yapardım ondan öncesindede Aim Lab'da el refleksim için 30 dakikada ona ayırırdım genelde Aim Lab reflekslerimi ve el hareketlerimi her geçen gün geliştirmek için oyun içi yaptığım antrenman ise tamamen oyuna daha fazla adapte olabilmek için mutlaka her gün oynaman gerekiyor gerekli bir şekilde kafana oturması için 1 gün sektirsen bu düzeni diğer gün tüm düzenin bozulur.

Aimbotz de çalışmanı öneririm. Aimini baya geliştirir. Arada bir ölüm maçı atıp aim ve refleksini geliştirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…