Onur Gökdemir Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı rtx2060 İşlemci i7 Eskiden anında Alt Tab atabilirken şu anda 3-4 saniye minimum sürüyor. Değişen bir ayar veya sistem parçası yok. Alt Tab süresi çok fazla yavaşladığını düşünüyorum. Sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2023
Eskiden anında Alt Tab atabilirken şu anda 3-4 saniye minimum sürüyor. Değişen bir ayar veya sistem parçası yok. Alt Tab süresi çok fazla yavaşladığını düşünüyorum. Sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim?
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #2 Oyun çözünürlüğü ekran çözünürlüğüyle aynı mı? Artı 0 Eksi
KS KS Onur Gökdemir Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #3 epimedium dedi: Oyun çözünürlüğü ekran çözünürlüğüyle aynı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil ancak gecikme yaşanmadan önce de değildi. Artı 0 Eksi
epimedium dedi: Oyun çözünürlüğü ekran çözünürlüğüyle aynı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil ancak gecikme yaşanmadan önce de değildi.
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #4 Kasayı temizlediniz mi? Artı 0 Eksi
dark_night Kilopat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #5 Oyun içi görüntü ayarlarından ekran boyutunu “çerçeveli tam ekran” olarak değiştirebilirsin. Daha hızlı oluyor öyle. Artı 0 Eksi
Oyun içi görüntü ayarlarından ekran boyutunu “çerçeveli tam ekran” olarak değiştirebilirsin. Daha hızlı oluyor öyle.
KS KS Onur Gökdemir Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #6 yscof1eld dedi: Kasayı temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet temiz durumda. Bakım ve macun yeni yapıldı onunla ilgili olduğunu zannetmiyorum. dark_night dedi: Oyun içi görüntü ayarlarından ekran boyutunu “çerçeveli tam ekran” olarak değiştirebilirsin. Daha hızlı oluyor öyle. Genişletmek için tıkla... Eskiden öyle değildi ama. Hem performans açısından full screen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
yscof1eld dedi: Kasayı temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet temiz durumda. Bakım ve macun yeni yapıldı onunla ilgili olduğunu zannetmiyorum. dark_night dedi: Oyun içi görüntü ayarlarından ekran boyutunu “çerçeveli tam ekran” olarak değiştirebilirsin. Daha hızlı oluyor öyle. Genişletmek için tıkla... Eskiden öyle değildi ama. Hem performans açısından full screen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
dark_night Kilopat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #7 Sistemin düşük değil fark edilir şekilde performans kaybetmezsin. Artı 0 Eksi
KS KS Onur Gökdemir Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #8 dark_night dedi: Sistemin düşük değil fark edilir şekilde performans kaybetmezsin. Genişletmek için tıkla... Elbette. Performanstan yana sıkıntım yok. Alt Tab süresi oldukça uzadı ama. Artı 0 Eksi
dark_night dedi: Sistemin düşük değil fark edilir şekilde performans kaybetmezsin. Genişletmek için tıkla... Elbette. Performanstan yana sıkıntım yok. Alt Tab süresi oldukça uzadı ama.