CS:GO'da Alt+Tab yapınca ping değişmesi

VitrA

Femtopat
Daha fazla  
Türknet Gigafiber internetini kullanıyorum. CSGO'da Alt+Tab yaptıgımda pingim, 12-20 arası oluyor ama tekrar oyuna girdiğimde pingim 31-45 arası oluyor. Bunun nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping değerleriniz gayet normal olması gerektiği gibi, belki alt tab yapıldığında oyun arka plana geçtiği için veri trafiği sınırlandırıldığından böyle bir şey oluyordur. Bence bir problem yok.

Vallahi kuzen geçen rekabetçide takımıma gelen bir eleman vardı aynı paketi kullanıyoruz adam sabit 17 ping alıyordu.

Aynısı bende de oluyor, bir müddet yüksek kalıp sonra eski değere düşüyor ama. Yaklaşık 1 dakika kadar sürüyor yüksek kalması.

Vallahi kuzen geçen rekabetçide takımıma gelen bir eleman vardı aynı paketi kullanıyoruz adam sabit 17 ping alıyordu.
Aynı paket olması aynı değerleri alabileceğiniz anlamına gelmez, yaşadığınız muhitte bulunan yolların, kaldırımların altından geçen kabloların fiziki durumu, binanıza kadar girip daha sonra dairenize ulaşan kablolama kalitesiyle alakalı bir durum. Son olarak elbette sunucuya olan uzaklığınız ve oyun içi sunucu arama değerlerinizi de dikkate almak gerekiyor. (mm_dedicated_search_maxping).

Aynısı bende de oluyor, bir müddet yüksek kalıp sonra eski değere düşüyor ama. Yaklaşık 1 dakika kadar sürüyor yüksek kalması.

Bende 31'de sabit kalıyor bazen de 50ye kadar yükseliyor.

(Mm_dedicated_search_maxping) bu değeri bilerek en düşüğe çektim 25'te şu an.

Eğer o değeri en düşüğe çekersen maç bulamazsın. O komutun anlamı sunucunun sana olan en yakın csgo sunucusu içinde alacağın ortalama pingi bulmasını sağlar. Türkiye için ideal rakam 80-85.

Ayrıca csgo lobisinde olan herkesin bu komutta olan değere önem vermesi gerek. 5 kişilik bir lobide 2 kişi max ping değerini 25 olarak ayarlarsa, kabul edilebilir değerlere göre maç bulunamadı uyarısı alır lobiniz.

Yeni Steam oyun içi arayüzü ile oyun esnasında hangi sunucuya bağlı olduğunuzu görebiliyorsunuz ve bazen aktarmalı olarak bağlanıyoruz ki bunu belirtiyor. Yine Alt+Tab yaptığınız bir anda oraya da bakabilir misiniz?

Frankfurt veya Viyana sunucusuna bağlanıyorum genellikle.

O değerler eskidendi, ölüm maçında bile 25 ping alabiliyorsa rekabetçi modda bile 25 ping alabilir. Adana'dan bile Viyana sunucusuna 60 ping alabiliyorum. O kodu değiştirmesine gerek yok. Bence problem başka bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…