P PcToplayıcı Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 20 19 Şubat 2023 #21 506003 dedi: Hayır. Her şey güncel. Genişletmek için tıkla... güncelliği ile alakası var demedim zaten elindeki en günceli ise bi eskisini indir elindeki eski ise güncelle dedim. driver değiştir yani, Sorun düzelecektir.
506003 dedi: Hayır. Her şey güncel. Genişletmek için tıkla... güncelliği ile alakası var demedim zaten elindeki en günceli ise bi eskisini indir elindeki eski ise güncelle dedim. driver değiştir yani, Sorun düzelecektir.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 19 Şubat 2023 #22 PcToplayıcı dedi: Güncelliği ile alakası var demedim zaten. Elindeki en günceli ise bir eskisini indir. Elindeki eski ise güncelle dedim. Driver değiştir yani, sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Yeni sürücülerin çoğu eskilere göre daha bozuk oluyor eskiden kastım 500xxden önceki :/
PcToplayıcı dedi: Güncelliği ile alakası var demedim zaten. Elindeki en günceli ise bir eskisini indir. Elindeki eski ise güncelle dedim. Driver değiştir yani, sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Yeni sürücülerin çoğu eskilere göre daha bozuk oluyor eskiden kastım 500xxden önceki :/