CS:GO'da ban korkusu

Adamda 15 bin liralık item vardı. İtirazlar etti videolarını attı öyle açıldı.

Hesap değerinin, itemlerin, levelin hiçbir önemi yok. Şu an 10 bin dolarlık itemi olup da hâlâ yasaklı olan hesaplar mevcut.

İtiraz ettiği için değil, yasaklama hatalı olduğu için kaldırıldı.

İstersen 5 milyonluk envantere sahip ol. Yasaklama geçerli olduğu zaman gözünün yaşına bakmaz Valve.

Güven faktörün düşüyor diye biliyorum. En azından bende bu şekilde oldu. Her maç sebepsizce report yiyorum ve sonuç olarak karşıya hile gelme şansı artıyor. Bi' ara her maç hile geliyordu. Şimdi azaldılar biraz.
Benim her maçımda hile geliyor. Sanırım seçkin olmak farz. Ne kadar report yediğimi bilemem ama oyunbozanlık, maç sırasında çıkma vb. şeyleri hiç yapmam Güven Faktörü puanım kötü olduğunu sanmıyorum.

CS:GO oyununda bana hile dedikleri çok oluyor bazen votekick attıkları bile oluyor(özellikle Basit Eğlence'de). İyi oynadığım için ban yer miyim? Seçkin olmadığım için seçkin oyuncularla eşleşmememin de çok büyük payı var. Overwatch banı yer miyim korkusu var içimde. Sevgilerle.
Korkma ben de eskiden güzel oynadığım için rekabetciden atılırdım bide reportlardı gerizekalılar :D Ama hala ban yemedim hile yoksa ban yemezsin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı