CS:GO'da bedava kasa açabileceğimiz ve silahları hesabımıza yollayan bir site var mı? 0.05 olur hiç fark etmez yeter ki düşsün siteye belirli bir para yatırılsa da sorun yok sadece güvenilir ve bedava kasa açabileceğimiz bir site arıyorum.
CS:GO'da bedava kasa açabileceğimiz ve silahları hesabımıza yollayan bir site var mı? 0.05 olur hiç fark etmez yeter ki düşsün siteye belirli bir para yatırılsa da sorun yok sadece güvenilir ve bedava kasa açabileceğimiz bir site arıyorum.
kasa açma değilde bedava skin çekebileceğin bir site var Gamd*m bu sitede 50 dakikada bir 0.02 cent ve hafta 1 dolar bedava alabiliyorsun istediğin skini çekebilirsin ben 2000tl kastım şuana kadar bedavalarla
Verdi hocam anında trade gerçekleşiyor ama puan kasması biraz uzun sürebilir ben CS oynarken telefonu AFK bırakıp arada giriyordum uygulamayı indir eğer takıldığın bir yer olursa yardım ederim.
Kasa açma değil de bedava skin çekebileceğin bir site var gamd*m bu sitede 50 dakikada bir 0.02 cent ve hafta 1 dolar bedava alabiliyorsun istediğin skini çekebilirsin ben 2000TL kastım şu ana kadar bedavalarla.