K Killabees Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 87 7 Mayıs 2023 #11 Asıl CS'de alınır bıçak sıkılırsan satarsın tekrar, belki ilerde değerlenir bu kadar rahatlığı çoğu FPS oyunu vermiyor.
Asıl CS'de alınır bıçak sıkılırsan satarsın tekrar, belki ilerde değerlenir bu kadar rahatlığı çoğu FPS oyunu vermiyor.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 7 Mayıs 2023 #12 Finch0900 dedi: Sıkılırsan satar başkasını alırsın. Valorant değil bu. CS2 ilk çıktığında bayağı pahalanır bıçaklar. Genişletmek için tıkla... Geri düşer 1-2 aya.
Finch0900 dedi: Sıkılırsan satar başkasını alırsın. Valorant değil bu. CS2 ilk çıktığında bayağı pahalanır bıçaklar. Genişletmek için tıkla... Geri düşer 1-2 aya.
Falderal Decapat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 41 7 Mayıs 2023 #13 Hocam 5 kişilik takım arıyorum. Bir takım oluşturalım ya. Technopat ekibi olarak.Tek başıma oynuyorum sıkıntı oluyor. Bir şöyle huyumuzu suyumuzu bileceğimiz arkadaşlar olarak 5 kişi olsak fena olmaz ha.
Hocam 5 kişilik takım arıyorum. Bir takım oluşturalım ya. Technopat ekibi olarak.Tek başıma oynuyorum sıkıntı oluyor. Bir şöyle huyumuzu suyumuzu bileceğimiz arkadaşlar olarak 5 kişi olsak fena olmaz ha.