CS:GO'da bıçak çıkma oranı 0.25 mi?

Blue gem yok derken konu sahibi pattern numarası 182 olan StatTrak Stiletto - Case Hardened (Field-tested) çıkarttığını söylüyor başka bir konusunda, bu pattern zaten Stiletto'da top tier blue gem sayılır. Blue gem bıçaklar Steam pazarın maksimum listeleme fiyatlarını aştığı için yanlışlıkla düşük fiyatlardan satılır ancak Steam pazarında. Konu sahibi de blue gem'in ne olduğunu bilmeyip yanlışlıkla değerinin çok altında satmış, sonradan anlamış ne yaptığını. Bahsettiği bıçak da bu sanırım:

Evet setin sertleştirilmiş kasa olduğunu biliyordum da Blue Gem falan görünce bir kafam karıştı.

Videoyu atar mısınız, izleyelim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yazık olmuş, ben bile üzüldüm. Geçmiş olsun.

Öyle bir bıçağı çıkarmak zaten çok zor. Bir daha çıkması çok zor, keşke açmasaydınız kasaları.

Farkındayım. Ama zararım çıksın diye farklı bir bıçak veya kırmızı ile denedim, kırmızı bile çıkmadı kanka.

Öyle bir bıçağı çıkarmak zaten çok zor. Bir daha çıkması çok zor, keşke açmasaydınız kasaları.

200 kasadır kırmızı bile çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…