Sekrx Femtopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 Şimdi ben arkadaşlarımı lobiye davet ediyorum botlarla alıştırmayı seçiyorum giriyoruz ama botlar hareket etmiyor, yardım edin bu arada oyun: CS:GO Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2022
Şimdi ben arkadaşlarımı lobiye davet ediyorum botlarla alıştırmayı seçiyorum giriyoruz ama botlar hareket etmiyor, yardım edin bu arada oyun: CS:GO
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.732 Çözümler 27 31 Temmuz 2022 #2 Sağ üstte maça daha girmeden ana menüde bot kolaylığı var oradan kolayı seç galiba sendeki ya zararsız ya da hareketsiz bot ayarında bir bak sağ üstte Artı 0 Eksi
Sağ üstte maça daha girmeden ana menüde bot kolaylığı var oradan kolayı seç galiba sendeki ya zararsız ya da hareketsiz bot ayarında bir bak sağ üstte
AloneHyper Femtopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #3 Mucize Kartal dedi: Sağ üstte maça daha girmeden ana menüde bot kolaylığı var oradan kolayı seç galiba sendeki ya zararsız ya da hareketsiz bot ayarında bir bak sağ üstte Genişletmek için tıkla... hayır öyle değil sadece arkadaşlarda oluyor tek başına girince normal şekilde hareket ediyor bi sorun var sanırım arkadaşlarla girince Artı 0 Eksi
Mucize Kartal dedi: Sağ üstte maça daha girmeden ana menüde bot kolaylığı var oradan kolayı seç galiba sendeki ya zararsız ya da hareketsiz bot ayarında bir bak sağ üstte Genişletmek için tıkla... hayır öyle değil sadece arkadaşlarda oluyor tek başına girince normal şekilde hareket ediyor bi sorun var sanırım arkadaşlarla girince
KS KS Sekrx Femtopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #4 AloneHyper dedi: hayır öyle değil sadece arkadaşlarda oluyor tek başına girince normal şekilde hareket ediyor bi sorun var sanırım arkadaşlarla girince Genişletmek için tıkla... Evet TAM ÜZERİNE BASTINIZ Artı 0 Eksi
AloneHyper dedi: hayır öyle değil sadece arkadaşlarda oluyor tek başına girince normal şekilde hareket ediyor bi sorun var sanırım arkadaşlarla girince Genişletmek için tıkla... Evet TAM ÜZERİNE BASTINIZ
S Scr4 Femtopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #5 Konsola "exec gamemode_competitive_offline" yazarsanız düzelecektir. Bende işe yaradı. Son düzenleme: 12 Ağustos 2022 Artı 2 Eksi