CS:GO'da bütün 4:3 çözünürlüklerde rakipler aynı boyutta mı?

Gamer_9

Yoctopat
1024x768 ve 1280x960'ın arasındaki farkı hala çözemedim. Elbette grafik kalite farkı var söylemek istediğim bu değil.
Hani 4:3'de rakip oyuncular biraz daha geniş gözüküyor ya, bu 1024x768'de 1280x960'a göre birazcık bile olsa daha mı geniş oluyor yoksa aralarında grafik kalite bakımından başka hiç fark yok mu?

Bu 2 çözünürlük arasından hangisini seçeyim ve hep sabit oynayayım netleştiremedim.

CS2 de evet CS de boyutları farklı.

Hangisi senin için rahatsa onu seç. Mesela ben Tam çözünürlük dışında oynayamıyorum.

1280x960 değerlerinde karakter biraz daha inceliyor, crosshair netleştiği için genişliyor ve görüş açınız biraz daha büyüyor. Karakterler yatay ve parazitli değil biraz daha net, parlak ve azcık da olsa dik bir görünüme sahip oluyor. 768'de ise piksel düşüklüğünden ötürü parazit daha fazla, cross daha hoş gözüküyor ve görüş açınız biraz daha küçük, karakterleri seçmek zor.

1024x768 de adamlar daha geniş gözüküyor fakat 1280x960a göre daha bulanık. Önerilen çözünürlük çok kişi tarafından 1280x960 oluyor çünkü hem oyun daha net hem de etrafı daha geniş görüş açısı ile görüldüğü için 1280x960 daha çok tercih ediliyor ve tavsiye ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…