llemarx Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #1 Merhaba, CS:GO'da tek tusla C4'u yere atma kodu vardi ama ben bulamadim, bilen varsa atabilir mi?
Çözüm mixerash 14 Aralık 2020 bind istediğin tuş "use weapon_knife; use weapon_c4; drop; slot1" galiba.
3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 14 Aralık 2020 #2 llemarx dedi: Merhaba, CS:GO'da tek tusla C4'u yere atma kodu vardi ama ben bulamadim, bilen varsa atabilir mi? Genişletmek için tıkla... "G" tuşu ile. Artı 0 Eksi
llemarx dedi: Merhaba, CS:GO'da tek tusla C4'u yere atma kodu vardi ama ben bulamadim, bilen varsa atabilir mi? Genişletmek için tıkla... "G" tuşu ile.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 14 Aralık 2020 #3 Yere atma derken?Yanlış anlamadıysam G'ye basarsanız bırakıyor C4'ü. Artı 0 Eksi
KS KS llemarx Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #4 Turkish Kebab dedi: Yere atma derken? Yanlış anlamadıysam G'ye basarsanız bırakıyor C4'ü. Genişletmek için tıkla... Yok hocam mesela elimde rifle var. Ama ben C4'u tusa atadim elimde silah varken bile bombayi yere atiyor sonra yine Rifle'a geciyor. Ben bunu mouse 5'e atamistim fakat format atarken CFG kopyalamayi unuttugum için kod gitti. Artı 0 Eksi
Turkish Kebab dedi: Yere atma derken? Yanlış anlamadıysam G'ye basarsanız bırakıyor C4'ü. Genişletmek için tıkla... Yok hocam mesela elimde rifle var. Ama ben C4'u tusa atadim elimde silah varken bile bombayi yere atiyor sonra yine Rifle'a geciyor. Ben bunu mouse 5'e atamistim fakat format atarken CFG kopyalamayi unuttugum için kod gitti.
mixerash Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 93 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #5 bind istediğin tuş "use weapon_knife; use weapon_c4; drop; slot1" galiba. Artı 0 Eksi Çözüm