Trinitykiller1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 İlk defa bu kadar pahalı drop düşürdüm oyunda. Sizce satmak mı mantıklı? CS2 çıkınca değerlenir mi? Dosya Ekleri 132132123.png 104,2 KB · Görüntüleme: 222
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 30 Ağustos 2023 #2 Hayrını görün. Bence parlak silah deseni almak daha mantıklı.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 30 Ağustos 2023 #3 Trinitykiller1 dedi: Sizce satmak mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bekletirsen fiyatı düşmez çünkü yaygın bir şey değil.
Trinitykiller1 dedi: Sizce satmak mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bekletirsen fiyatı düşmez çünkü yaygın bir şey değil.
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 30 Ağustos 2023 #4 Trinitykiller1 dedi: İlk defa bu kadar pahalı drop düşürdüm oyunda. Sizce satmak mı mantıklı? CS2 çıkınca değerlenir mi? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi maçtan mı düştü bu hocam.
Trinitykiller1 dedi: İlk defa bu kadar pahalı drop düşürdüm oyunda. Sizce satmak mı mantıklı? CS2 çıkınca değerlenir mi? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi maçtan mı düştü bu hocam.
Mr. Angelo Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 Trinitykiller1 dedi: İlk defa bu kadar pahalı drop düşürdüm oyunda. Sizce satmak mı mantıklı? CS2 çıkınca değerlenir mi? Genişletmek için tıkla... Sat gitsin oyun alırsın.
Trinitykiller1 dedi: İlk defa bu kadar pahalı drop düşürdüm oyunda. Sizce satmak mı mantıklı? CS2 çıkınca değerlenir mi? Genişletmek için tıkla... Sat gitsin oyun alırsın.
Trinitykiller1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 Ragga batu dedi: Rekabetçi maçtan mı düştü bu hocam. Genişletmek için tıkla... Ölüm maçı Dust 2'den düştü.
Ragga batu dedi: Rekabetçi maçtan mı düştü bu hocam. Genişletmek için tıkla... Ölüm maçı Dust 2'den düştü.
Leviodas Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 215 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2023 #7 Trinitykiller1 dedi: İlk defa bu kadar pahalı drop düşürdüm oyunda. Sizce satmak mı mantıklı? CS2 çıkınca değerlenir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı şansınız varmış.
Trinitykiller1 dedi: İlk defa bu kadar pahalı drop düşürdüm oyunda. Sizce satmak mı mantıklı? CS2 çıkınca değerlenir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bayağı şansınız varmış.
Trinitykiller1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #8 Leviodas dedi: Hocam bayağı şansınız varmış. Genişletmek için tıkla... 1900 saatim var hocam oyunda ilk defa bu kadar pahalı item düştü.
Leviodas dedi: Hocam bayağı şansınız varmış. Genişletmek için tıkla... 1900 saatim var hocam oyunda ilk defa bu kadar pahalı item düştü.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 31 Ağustos 2023 #9 Böyle item düşüyor mu? Ben hiç görmedim bugüne kadar. Normal kasa ve silah ya da grafiti çıkıyordu. Seviye atladığında mı düştü?
Böyle item düşüyor mu? Ben hiç görmedim bugüne kadar. Normal kasa ve silah ya da grafiti çıkıyordu. Seviye atladığında mı düştü?
Trinitykiller1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #10 Mr. Angelo dedi: Sat gitsin oyun alırsın. Genişletmek için tıkla... Satıp Elden Ring alabilirim aslında ama çok zam yemiş. 558memoli dedi: Böyle item düşüyor mu? Ben hiç görmedim bugüne kadar. Normal kasa ve silah ya da grafiti çıkıyordu. Seviye atladığında mı düştü? Genişletmek için tıkla... Artık haftada sadece 1 kere düşüyor ve seviye atlayına düşüyor.
Mr. Angelo dedi: Sat gitsin oyun alırsın. Genişletmek için tıkla... Satıp Elden Ring alabilirim aslında ama çok zam yemiş. 558memoli dedi: Böyle item düşüyor mu? Ben hiç görmedim bugüne kadar. Normal kasa ve silah ya da grafiti çıkıyordu. Seviye atladığında mı düştü? Genişletmek için tıkla... Artık haftada sadece 1 kere düşüyor ve seviye atlayına düşüyor.