zXET Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 308 Yer Tekirdağ 22 Mayıs 2021 #11 420645 dedi: Cheat yazılımlarına ufak bir göz gezdirdim gezdirmez olaydım İsteyen kişi fake Prime olup, parayla alınan Prime'larla aynı oyuna girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır giremiyor. Sadece öyle gözüküyor.
420645 dedi: Cheat yazılımlarına ufak bir göz gezdirdim gezdirmez olaydım İsteyen kişi fake Prime olup, parayla alınan Prime'larla aynı oyuna girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır giremiyor. Sadece öyle gözüküyor.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.714 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 22 Mayıs 2021 #13 Sürekli duvar arkası HS yiyorum ben
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 22 Mayıs 2021 #14 RivalsX dedi: Sürekli duvar arkası HS yiyorum ben Genişletmek için tıkla... İlk başladığım zaman her maç aimbot gelirdi şimdi ise geliyor ara sıra çaktırmamaya çalışıyorlar.
RivalsX dedi: Sürekli duvar arkası HS yiyorum ben Genişletmek için tıkla... İlk başladığım zaman her maç aimbot gelirdi şimdi ise geliyor ara sıra çaktırmamaya çalışıyorlar.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 22 Mayıs 2021 #15 MotoCBR dedi: Steam'de ücretsiz CS:GO'da çok hile kullanan var diyenler var. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bana hiç gelmiyor Prime yoksa ve güven faktörü düşükse çok gelir.
MotoCBR dedi: Steam'de ücretsiz CS:GO'da çok hile kullanan var diyenler var. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bana hiç gelmiyor Prime yoksa ve güven faktörü düşükse çok gelir.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 22 Mayıs 2021 #16 420645 dedi: Cheat yazılımlarına ufak bir göz gezdirdim gezdirmez olaydım İsteyen kişi fake Prime olup, parayla alınan Prime'larla aynı oyuna girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece görüntü. Ayrıca Faceit platformunda 50 maçtan 1'inde legit hileci geliyor. Mevlana falan denk gelemezsiniz. Faceit üzerinden oynamanız öneririm. Aktif olarak oynayan 100 bine yakın oyuncuları var.
420645 dedi: Cheat yazılımlarına ufak bir göz gezdirdim gezdirmez olaydım İsteyen kişi fake Prime olup, parayla alınan Prime'larla aynı oyuna girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece görüntü. Ayrıca Faceit platformunda 50 maçtan 1'inde legit hileci geliyor. Mevlana falan denk gelemezsiniz. Faceit üzerinden oynamanız öneririm. Aktif olarak oynayan 100 bine yakın oyuncuları var.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 22 Mayıs 2021 #17 zXET dedi: Hayır giremiyor. Sadece öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım benimle beraber girdi. O Prime değil ben Prime idim.
zXET dedi: Hayır giremiyor. Sadece öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım benimle beraber girdi. O Prime değil ben Prime idim.
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #18 Karşıma ayda yılda bir hile gelir. Çok fazla takmayın böyle şeyleri. Gelirse yapacak bir şey yok. Gelmezse keyfine diyecek yok.
Karşıma ayda yılda bir hile gelir. Çok fazla takmayın böyle şeyleri. Gelirse yapacak bir şey yok. Gelmezse keyfine diyecek yok.
Forse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.310 Makaleler 2 Çözümler 11 22 Mayıs 2021 #19 Valve sadece FACEIT'i umursuyor.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.690 Çözümler 24 22 Mayıs 2021 #20 F4tihh dedi: Karşıma ayda yılda bir hile gelir. Çok fazla takmayın böyle şeyleri. Gelirse yapacak bir şey yok. Gelmezse keyfine diyecek yok. Genişletmek için tıkla... Bana her el geliyor ve Prime'ye kasamıyorum. Nasıl keyfime bakabilirim?
F4tihh dedi: Karşıma ayda yılda bir hile gelir. Çok fazla takmayın böyle şeyleri. Gelirse yapacak bir şey yok. Gelmezse keyfine diyecek yok. Genişletmek için tıkla... Bana her el geliyor ve Prime'ye kasamıyorum. Nasıl keyfime bakabilirim?