CS:GO'da CPU kullanımı %20 oluyor

Qep

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben CS:GO oynarken laptop işlemcinin sadece %20'sini kullanıyor bunu daha fazla yapmanın bir yolu var mı %90 seviyelerine CS:GO oynarken nasıl çıkartırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin ne? Ekran kartın ne? Oyun ayarlarını göster.

Merhaba, ben CS:GO oynarken laptop işlemcinin sadece %20'sini kullanıyor bunu daha fazla yapmanın bir yolu var mı %90 seviyelerine CS:GO oynarken nasıl çıkartırım?
CPU diyorsun değil mi? Ne kadar az kullanırsa o kadar iyi.

FPS sorunu yaşamıyorsan öyle bir aksiyon almaya gerek yok ki mümkün de değil. En fazla çoklu CPU kullanımını açabilirsin veya başlatma kodlarına "-threads (işlemci çekirdek sayısı)" yazabilirsin.

İşlemcin ne? Ekran kartın ne? Oyun ayarlarını göster.

İşlemci i5 10. nesil oyun ayarları 1280.920 4.3 düşük ayarlar.

FPS sorunu yaşamıyorsan öyle bir aksiyon almaya gerek yok ki mümkün de değil. En fazla çoklu CPU kullanımını açabilirsin veya başlatma kodlarına "-threads (işlemci çekirdek sayısı)" yazabilirsin.

FPS düşüşü yaşıyorum.

CPU diyorsun değil mi? Ne kadar az kullanırsa o kadar iyi.

Az kullanırsa FPS daha düşük olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci i5 10. nesil oyun ayarları 1280.920 4.3 düşük ayarlar.

FPS düşüşü yaşıyorum.

Az kullanırsa FPS daha düşük olmaz mı?
Öncelikle az çok kullanması değil, ihtiyacı kadar kullanması önemlidir. Mimarisi gereği az kullanıp çok performans veren donanımlar bulunmakta.

Hangi marka model dizüstünü kullanıyorsun? Bilgisayarı aldıktan sonra sürücülerini kurdun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…