justqna Decapat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #1 Başlıktaki gibi arkadaşımla sohbet ederken 3. parti yazılım olduğu için ban sebebi olduğunu söyledi, doğru mudur?
Başlıktaki gibi arkadaşımla sohbet ederken 3. parti yazılım olduğu için ban sebebi olduğunu söyledi, doğru mudur?
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 10 Mart 2023 #2 Doğrudan oyuna etki ediyorsa ban sebebidir. Yoksa video çekmek için falan kullanılan programlar ban yedirmez neticede 3. parti program.
Doğrudan oyuna etki ediyorsa ban sebebidir. Yoksa video çekmek için falan kullanılan programlar ban yedirmez neticede 3. parti program.
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 10 Mart 2023 #3 justqna dedi: Başlıktaki gibi arkadaşımla sohbet ederken 3. parti yazılım olduğu için ban sebebi olduğunu söyledi, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Oyuna dışardan müdahele edip yaptıysan evet ama eğer yok ben oyun içinden yaptım dersen yemezsin.
justqna dedi: Başlıktaki gibi arkadaşımla sohbet ederken 3. parti yazılım olduğu için ban sebebi olduğunu söyledi, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Oyuna dışardan müdahele edip yaptıysan evet ama eğer yok ben oyun içinden yaptım dersen yemezsin.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 10 Mart 2023 #4 Hayır.
nxxxr Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 3 10 Mart 2023 #5 justqna dedi: Başlıktaki gibi arkadaşımla sohbet ederken 3. parti yazılım olduğu için ban sebebi olduğunu söyledi, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama çok tedirgin olursanız ekrana sakız yapıştırabiliriniz
justqna dedi: Başlıktaki gibi arkadaşımla sohbet ederken 3. parti yazılım olduğu için ban sebebi olduğunu söyledi, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama çok tedirgin olursanız ekrana sakız yapıştırabiliriniz