CS:GO'da CS 1.6'daki gibi ayarlar var mı?

Beach

Yoctopat
CS 1.6 benim için artık bitti. Gerek hileciler sıktı, gerek boş yere hile diye banlanmaktan sıkıldım. Merak ettiğim şey CS:GO'da aynı CS 1.6'daki gibi mesela atıyorum gl_spriteblend, cl_bobcycle vs gibi ayarlar var mı?

Sonra ben CS 1.6'da silahlarımı CFG'de otomatik atadığım tuşlarla alıyorum. CS:GO'da bu şekilde hızlı bütün cephanelikleri tek tuşla alma var mı?

Tam CS 1.6'da güzel CFG bulmuşken şimdi CS 1.6'yı bırakınca yine CFG'siz kalacağım. CS:GO'da durum nasıl?

Autobuy olarak geçiyor, var.

cl_bob ayarları vardı, gl_spriteblend nedir bilmiyorum.
O dediğiniz tek tuşla satın almaları da bind komutuyla atayabiliyor olmanız lazım.

Spriteblend yok zaten ihtiyaçta yok. Cl_bob ayarları var eğer CS 1.6'daki gibi istiyorsan hepsini 0 yap. Tuşlarla alabilirsin yine ama silah isimleri farklılık gösterebilir. Aşağıdaki liste CS:GO'daki silahların isimlerinin listesi. Çoğu 1.6 ile aynı.

Kod:
// galil
// galilar
// ak47
// scout
// sg552
// awp
// g3sg1
// famas
// m4a1
// m4a1_silencer
// aug
// sg556
// scar20
// ssg08
// glock
// deagle
// elite
// fn57
// hkp2000
// usp_silencer
// p250
// tec9
// taser
// xm1014
// mag7
// mac10
// ump45
// p90
// bizon
// mp7
// mp9
// m249
// negev
// nova

// primammo
// secammo

// vest
// vesthelm
// flashbang
// hegrenade
// smokegrenade
// molotov
// incgrenade
// decoy
// defuser

CS 1.6 benim için artık bitti. Gerek hileciler sıktı, gerek boş yere hile diye banlanmaktan sıkıldım.
CS:GO'da da hileciler var, bilginiz olsun. Fakat egosunda boğulan adminler yok daha doğrusu oyunda admin yok. Bir şikayetiniz olduğunda ilgili oyuncuyu raporluyorsunuz ve inceliyorlar. Global oynayın, Türk sunuculara girmeyin çünkü berbat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…