FPL'de oynayan bazı yayıncılara denk gelmiştim. Mesela Loba, adam decoy alıp baseye atıyor. Geçen elden kalma olsa yeni bomba almak için falan diyeceğim ama adam her el yapıyor bunu. Baseye attığı için çoğu yerden de duyulmuyor. Bunun sebebi nedir acaba?
FPL'de oynayan bazı yayıncılara denk gelmiştim. Mesela Loba, adam decoy alıp baseye atıyor. Geçen elden kalma olsa yeni bomba almak için falan diyeceğim ama adam her el yapıyor bunu. Baseye attığı için çoğu yerden de duyulmuyor. Bunun sebebi nedir acaba?
FPL'de oynayan bazı yayıncılara denk gelmiştim. Mesela loba, adam decoy alıp baseye atıyor. Geçen elden kalma olsa yeni bomba almak için falan diyeceğim ama adam her el yapıyor bunu. Baseye attığı için çoğu yerden de duyulmuyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Haritada kırmızı nokta ile gözüküyor attığınız decoy. İster istemez o kısıma yönelme oluyor rakipte. E- Spor maçlarının birinde B' ye 5 decoy atıp A Rushlayıp round'u kazanmışlardı hatta.
Bazen sırf arkadaşlarımı trollemek bazen ise Flash attığımı sansınlar diye kafalarına doğru fırlatıyorum, şans eseri çevirirse vurmayı kolaylaştırıyor.
Dust 2'de oynarken flashlar ve smokelar eşliğinde A'ya girecekmiş gibi yapıp decoy atmak ve ardından B'ye dönmek her zaman yaptığım taktiktir. Şu ana kadar hiç yakalanmadık.