Goddark Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 EasySkins gibi bir site arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.558 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Goddark dedi: EasySkins gibi bir site arıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde kasa açma siteleri yasaklandı diye bir yazı okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Goddark dedi: EasySkins gibi bir site arıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde kasa açma siteleri yasaklandı diye bir yazı okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama.
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Sparkyy dedi: Geçenlerde kasa açma siteleri yasaklandı diye bir yazı okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Twitch kumar sponsorluğunu yasakladı. Kasa açma siteleri regülasyonlar içerisinde hala iş yapabilir. Benim tavsiyem kumar oynamamak. Aklına kestirdiğin bir skin varsa git, al. Çıkaracağım çıkaracağım derken paran biter, donun kalmaz.
Sparkyy dedi: Geçenlerde kasa açma siteleri yasaklandı diye bir yazı okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Twitch kumar sponsorluğunu yasakladı. Kasa açma siteleri regülasyonlar içerisinde hala iş yapabilir. Benim tavsiyem kumar oynamamak. Aklına kestirdiğin bir skin varsa git, al. Çıkaracağım çıkaracağım derken paran biter, donun kalmaz.
YunUsta Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 279 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 3 Ağustos 2023 #4 csgoskins'ten açabilirsiniz hocam ben sitede hergün günlük kasa açarak 4 dolar biriktirdikten sonra 2 dolar yatırıp itemleri çekmiştim.
csgoskins'ten açabilirsiniz hocam ben sitede hergün günlük kasa açarak 4 dolar biriktirdikten sonra 2 dolar yatırıp itemleri çekmiştim.
Goddark Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 para , skin yatırmıyorum . öyle sitelere davet kasarak alıyorum . ondan dolayı deposite sordum