RocK_DraKe Decapat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #1 Merhaba, elimde Rampage SMX-G39 model olan bir mouse var. Bu farede drag click özelliği var. Bu özelliği CS:GO'da kullanmamız ban riski yaratır mı?
Merhaba, elimde Rampage SMX-G39 model olan bir mouse var. Bu farede drag click özelliği var. Bu özelliği CS:GO'da kullanmamız ban riski yaratır mı?
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Ekim 2023 #3 Hocam şu an CS2'de hızlı fare çevirmek bile VAC yasağına sebep olabiliyorken kesin bir cevabın olduğunu düşünmüyorum. Hem zaten drag click ile bir yere gelemezsiniz en iyisi kendinizi alıştırın oyuna.
Hocam şu an CS2'de hızlı fare çevirmek bile VAC yasağına sebep olabiliyorken kesin bir cevabın olduğunu düşünmüyorum. Hem zaten drag click ile bir yere gelemezsiniz en iyisi kendinizi alıştırın oyuna.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.719 Makaleler 2 Çözümler 80 25 Ekim 2023 #4 Oyun dosyalarina karisacak bir sey degilse banlatmaz. Ama gende riske atmazdim. Suan Vac sistemine güvenemiyorum.
Oyun dosyalarina karisacak bir sey degilse banlatmaz. Ama gende riske atmazdim. Suan Vac sistemine güvenemiyorum.