Dünden beri 5 hesabıma kasa düşürmeye çalışıyorum. Dün ilk 2 hesabıma düştü ama bugün hiç drop vermedi. Aynı sorun sizde de var mı? Hala da topluluk sunucularında uğraşıyorum ama drop vermiyor.
Dünden beri 5 hesabıma kasa düşürmeye çalışıyorum. Dün ilk 2 hesabıma düştü ama bugün hiç drop vermedi. Aynı sorun sizde de var mı? Hala da topluluk sunucularında uğraşıyorum ama drop vermiyor.
Bütün hesaplarda Prime vardır umarım. Idle sunucularında düşme oranı az ayrıyeten bu aralar kasalar o kadar kolay düşmüyor tamamen rastgele düşüyor eskiden 2 rekabetçi atınca düşerdi.
Şu aralar herkeste böyle kasa Drop'u geç düşüyor bazen 2 tane kasa atıyor mesela geçen hafta bana 1 grafiti 2 tane kasa attı. Toplulukta bu durum CS2 ile ilişkilendiriliyor kanka.
Bende de bugün gerçekten garip. Ortalama 8 ölüm maçı 3 rekabetçi 3 silah yarışı oynadım drop vermedi ve normalde 1 ölüm maçı atsam devrim kasası geliyordu. Garip.