CS:GO'da drop sorunu nasıl çözülür?

tekno32

Kilopat
Arkadaşlar şu 1 aydır oyunda drop oluyor. Ping genelde 80 ila 100 arası iken fare sanki kasıyor, yavaş tepki veriyor. Dürbün beklenenden geç açılıyor. Sanki attıgım kurşunlar işlemiyor. Arada imleç kendi kendine ben dokanmadan masaüstündede tık diye biraz oynuyor. Genel anlamda bir sorun var. Sorun farede mi oyunda mı internette mi çözemiyorum.

2 yıldır CS içindeyim ping FPS'i etkiliyor.

Etkilemiyor. Ortalama 8 yıldır CS oynuyorum ve FPS'inizi ping etkilemez. Sunucunun var değerleri FPS'inizi etkiler.

Fare Rampage spier 7200 sistem i5 6500 RX 470 ekran kartı 16 RAM eski ama oynatmayacak kadar değil bence.

Mouse'unuz rezalet. Tavsiyem yeni bir mouse alın. Bütçeniz eğer darsa Gamepower Ursa, Razer Viper Mini, bütçeniz iyiyse DeathAdder V2, Rival 3 gibi Mouse'lar tavsiye ederim.

Mouse'unuz rezalet. Tavsiyem yeni bir mouse alın. Bütçeniz eğer darsa Gamepower Ursa, Razer Viper Mini, bütçeniz iyiyse DeathAdder v2, Rival 3 gibi Mouse'lar tavsiye ederim.

Olay mouseden değil + sistemini hiç duymadım iyi midir kötü müdür bilmem ama 100 FPS'lerde oynuyorsa drop girmesi normal benim eski bilgisayarımda öyleydi sürekli drop yiyordum.

Olay mouseden değil + sistemini hiç duymadım iyi midir kötü müdür bilmem ama 100 FPS'lerde oynuyorsa drop girmesi normal benim eski bilgisayarımda öyleydi sürekli drop yiyordum.

Rampage'den bahsediyoruz. Çok kez deneyimleme şansım oldu ve açık olarak söyleyebilirim Rampage Mouse'lardan olmaz.

100 FPS de oynamıyorum 180 200 FPS arası ayrıca su son 1 aya kadar problem yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…