Gourbel
Hectopat
Daha fazla
CS:GO'da garip bir şekilde drop yiyorum, sistemim kaldırıyor, SSD'ye kurdum. FPS 1'e falan düşmüyor. O tarz basit bir drop sorunu değil yani. 200-300 arası FPS alırken garip garip saniyede 2-3 kere drop yiyorum. Görüntü olarak daha karışık yerlere gidince daha da artıyor. 144Hz monitörde 40Hz oynuyorum gibi oluyor. Oyun kasıyor gibi görünüyor yani. SSD'den kaynaklı değil. Bad sector falan baktım. Yeni monitör almadan önce böyle bir sorun yoktu. İşlemci kullanımları, disk kullanımları da normal. Sıcaklıklar da normal. Neden böyle bir sorun var anlamış değilim, Drop'tan ziyade kare atlıyor gibi monitör, yani karışık bir görüntüye bakınca sanki 144Hz değil de 50Hz 40Hz gibi görünüyor. Bilmiyorum belki de droptur. Aynı sorun AC Odyysey'de de oluyor. 70-80 FPS alıyorum. Çöl, düz bir mekana bakınca akıcı bir oyun fakat ağaçların, çimenlerin çok objenin olduğu yerlere bakınca kasıyor gibi görünüyor, sanki 30Hz'de oynuyorum. Kamerayı hızlı şekilde hareket ettirince 10-20Hz gibi zaten. Sizce asıl sorun nedir, bana önerebileceğiniz çözümler var mıdır?