hodurimam Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 CS de 2 kere basmak lazım AWM tarzi ama yayıncılar ve seri oynayan kişiler tek açılıyor, yani basılı tutarak. Bunu nasıl yaparım bulamadım.
CS de 2 kere basmak lazım AWM tarzi ama yayıncılar ve seri oynayan kişiler tek açılıyor, yani basılı tutarak. Bunu nasıl yaparım bulamadım.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #2 Ben istediğiniz şekilde kullanmıştım ama şu an hatırlamıyorum ayarlarda dürbünlü silahlar için Zoom ayarları mevcut daha dikkatli bakın. Artı 0 Eksi
Ben istediğiniz şekilde kullanmıştım ama şu an hatırlamıyorum ayarlarda dürbünlü silahlar için Zoom ayarları mevcut daha dikkatli bakın.
KS KS hodurimam Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #3 Yuuki dedi: Ben istediğiniz şekilde kullanmıştım ama şu an hatırlamıyorum ayarlarda dürbünlü silahlar için Zoom ayarları mevcut daha dikkatli bakın. Genişletmek için tıkla... Bulamadım dürbün benzeri Artı 0 Eksi
Yuuki dedi: Ben istediğiniz şekilde kullanmıştım ama şu an hatırlamıyorum ayarlarda dürbünlü silahlar için Zoom ayarları mevcut daha dikkatli bakın. Genişletmek için tıkla... Bulamadım dürbün benzeri