GeCe1907 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 CS:GO'da düşen skinlerin ya da düşen en pahalı skinlerin listesini bulabilir miyim?
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.267 Çözümler 10 7 Temmuz 2023 #2 Sg 553 Integrale en değerlisi.
Anıl_alp232 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 En pahalı düşebilecek olan bu factory New sg 553 ıntegrale.
WrieN Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 311 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 All CS2 Cases - CSGO Database CS2 Cases (also known as Weapon Cases) were introduced in the Arms Deal update. Players have a chance to receive a case at the end of a match. www.csgodatabase.com Bu sitede aktif drop havuzundaki kasalar gözüküyor. How The Weekly CS2 Drop System Works Learn how the weekly CS2 drop system works - what can drop, when can it drop, and how to use this knowledge to your advantage. csgoskins.gg Bu sitede aktif skin havuzu gözüküyor yani öyle yazıyor ne kadar doğru bilemem ama bir bakmakta fayda var.
All CS2 Cases - CSGO Database CS2 Cases (also known as Weapon Cases) were introduced in the Arms Deal update. Players have a chance to receive a case at the end of a match. www.csgodatabase.com Bu sitede aktif drop havuzundaki kasalar gözüküyor. How The Weekly CS2 Drop System Works Learn how the weekly CS2 drop system works - what can drop, when can it drop, and how to use this knowledge to your advantage. csgoskins.gg Bu sitede aktif skin havuzu gözüküyor yani öyle yazıyor ne kadar doğru bilemem ama bir bakmakta fayda var.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.053 Çözümler 35 Yer Adana 7 Temmuz 2023 #5 GeCe1907 dedi: CS:GO'da düşen skinlerin ya da düşen en pahalı skinlerin listesini bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... En Pahalı mı bilmiyorum ama bana taa yaban ateşi rozeti zamanı M4A1-S Knight düşmüştü.
GeCe1907 dedi: CS:GO'da düşen skinlerin ya da düşen en pahalı skinlerin listesini bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... En Pahalı mı bilmiyorum ama bana taa yaban ateşi rozeti zamanı M4A1-S Knight düşmüştü.