CS:GO'da ekran 4:3 iken tam ekran yapmak

plankar

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus 16 Laptop
Ryzen 7 7840HS
RTX 4060 8GB
2X8 16GB RAM
1TB SSD
144 hz monitör
Efendim merhaba, yeni bir laptop aldım ve ilk defa oyun laptopu kullanıyorum. Eskiden internete kafelere gider oyunlarımı orada oynardım ve oyuna girmeden önce Denetim Masası'na gidip 4:3 de yanlar siyah olmasın diye tam ekrana alırdım. Fakat bu laptopta o tam ekran yaptığım kısım yok yani mesela CS'yi 4:3 yaptığımda yanlar siyah oluyor. NVIDIA denetim masasında o kısmı bulamadım. Laptoplarda böyleymiş sanırım. Yarım edebilecek var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 78
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO 4.3 Black bar kaldırma olarak aratırsan birden fazla çözümü mevcut hem AMD hem NVIDIA tarafında.

CS:GO 4.3 Black bar kaldırma olarak aratırsan birden fazla çözümü mevcut hem AMD hem NVIDIA tarafında.
Öyle bir şey değil o. Laptop kullanıcılarında NVIDIA Denetim Masası ayarlarının çoğu gelmiyor. Manuel olarak yapmak gerek.

Efendim onca cevap arasında sizinki direkt çözüm odaklı idi. Öncelikle teşekkür ediyorum, vidodaki adımları teker teker yaptım fakat gene bi hatayla karşılaştım. SS atayım buyrun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    732,7 KB · Görüntüleme: 35
Benim derdim 4:3 yapamama değil dostum. Benim derdim ndvia denetim masasında bu ayarın yapılacağı yerin olmaması. Lütfen dikkatli oku. Ve senden ricam başka forum açan arkadaşlarada aynı bana yaptığın gibi forumu düzgünce okumayıp bilgisizce cevap verme. İyi forumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…