CS:GO'da ekran 4:3 iken tam ekran yapmak

plankar

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus 16 Laptop
Ryzen 7 7840HS
RTX 4060 8GB
2X8 16GB RAM
1TB SSD
144 hz monitör
Efendim merhaba, yeni bir laptop aldım ve ilk defa oyun laptopu kullanıyorum. Eskiden internete kafelere gider oyunlarımı orada oynardım ve oyuna girmeden önce Denetim Masası'na gidip 4:3 de yanlar siyah olmasın diye tam ekrana alırdım. Fakat bu laptopta o tam ekran yaptığım kısım yok yani mesela CS'yi 4:3 yaptığımda yanlar siyah oluyor. NVIDIA denetim masasında o kısmı bulamadım. Laptoplarda böyleymiş sanırım. Yarım edebilecek var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 78
AMD mi kullandığınız laptop?
Çift ekran kartı var. Masaüstünde gezinirken işlemci içindeki amd ekran kartını kullanıyor. Oyunlara geçtiğimde ise 8 gb 4060 devreye giriyor.

Adam zaten blackbar kaldırma diye belirtmiş. 4:3 yapamaman için bir şey söylememiş. Blackbar yani yanlardaki siyah şeritleri kaldırmak için aratman gereken şeyi söylemiş.

Ölçeklendirme kısmını değiştirebilirsiniz oradan.
Bu dediğinizi şimdi denedim. Masaüstünde iken amd ekran kartımın ayarına girip tam ekran yaptım. Ama oyunda 4:3 grafiği seçtiğimde oyuna girmiyor, sürekli oyunu alta aldı. Dediğim gibi; oyunlarda 8gb 4060 ekran kartı devreye giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…