Efendim merhaba, yeni bir laptop aldım ve ilk defa oyun laptopu kullanıyorum. Eskiden internete kafelere gider oyunlarımı orada oynardım ve oyuna girmeden önce Denetim Masası'na gidip 4:3 de yanlar siyah olmasın diye tam ekrana alırdım. Fakat bu laptopta o tam ekran yaptığım kısım yok yani mesela CS'yi 4:3 yaptığımda yanlar siyah oluyor. NVIDIA denetim masasında o kısmı bulamadım. Laptoplarda böyleymiş sanırım. Yarım edebilecek var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Benim derdim 4:3 yapamama değil dostum. Benim derdim ndvia denetim masasında bu ayarın yapılacağı yerin olmaması. Lütfen dikkatli oku. Ve senden ricam başka forum açan arkadaşlarada aynı bana yaptığın gibi forumu düzgünce okumayıp bilgisizce cevap verme. İyi forumlar dilerim.
Adam zaten blackbar kaldırma diye belirtmiş. 4:3 yapamaman için bir şey söylememiş. Blackbar yani yanlardaki siyah şeritleri kaldırmak için aratman gereken şeyi söylemiş.
Bu dediğinizi şimdi denedim. Masaüstünde iken amd ekran kartımın ayarına girip tam ekran yaptım. Ama oyunda 4:3 grafiği seçtiğimde oyuna girmiyor, sürekli oyunu alta aldı. Dediğim gibi; oyunlarda 8gb 4060 ekran kartı devreye giriyor.